Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Серпень » 25 » Міністерство освіти і науки України провело щорічну освітню Всеукраїнську Серпневу конференцію
11:32
Міністерство освіти і науки України провело щорічну освітню Всеукраїнську Серпневу конференцію

 

СЕРПНЕВА  КОНФЕРЕНЦІЯ  ПЕДАГОГІВ

 

 

 

 

 

 

25 серпня Міністерство освіти і науки України провело щорічну освітню

Всеукраїнську Серпневу конференцію, за участі міністра із Мінцифри

та представників від UNICEF.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього року платформа об’єднала фахівців із різних галузей освіти, зокрема педагогів, державних лідерів, міжнародних партнерів, представників громадських організацій та молоді.

 

 

 

 

 

 

Участь у Серпневій конференції взяла Олена Урдей, начальниця відділу освіти, охорони здоров'я та спорту Стрийської РВА та освітяни Стрийщини.

 

 

 

 

 

 

Під час конференції учасники обговорили стратегічні напрями розвитку у сфері сучасної дошкільної та шкільної освіти, зокрема потенціал Нової української школи і коледжів майбутнього, вплив диджиталізації і штучного інтелекту на освітній процес, а також психічне й емоційне здоров’я вихователів.

 

 

 

 

 

 

Відкриваючи Серпневу конференцію, Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації розкрив основні цілі, які Міністерство цифрової трансформації України планує реалізовувати протягом найближчих років.

«Президент Володимир Зеленський поставив завдання уряду, пов’язане з розвитком людського капіталу. Разом із профільним міністерством ми поставили амбітну мету — створити українське освітнє диво. Хочемо побудувати таку систему освіти, яка здатна формувати професійних і щасливих людей для нової інноваційної економіки, громадян, здатних захистити себе та свій дім від будь-яких загроз. Для того, щоб здійснити освітнє диво, нам необхідні рішучі та амбітні перетворення», — зауважив Михайло Федоров.

 

 

 

 

 

 

Оксен Лісовий, міністр освіти і науки України, презентували бачення майбутнього освіти, а також обговорили виклики нового навчального року та їхні рішення.

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін наголосив на добробуті як запоруці освіти: «Освіта має вирішальне значення для добробуту та розвитку дітей. Поновлення роботи шкіл та початок нового навчального року створюють виняткову можливість забезпечити дітей доступом до безпечного та підтримуючого навчального середовища. Для дітей важливо мати можливість навчатися у стінах школи, взаємодіяти зі своїми однолітками та отримувати підтримку від учителів. Світовий досвід підтверджує, що психосоціальне здоров’я та добробут учнів впливає на успіхи у навчанні та розвиток дітей».

 

 

 

 

 

 

Під час конференції презентували Національну стратегію розвитку інклюзивного навчання, що буде реалізуватися протягом 2023-2030 років, яка допомагає дітям змалечку приймати особливості інших, розкривати свою індивідуальність та розвиватись у комфортному, безпечному, безбар’єрному, інклюзивному освітньому середовищі.

 

 

 

 

 

 

Наприкінці конференції відбулося офіційне нагородження вчителів, вихователів і педагогів у номінації «Міць української освіти». Звання отримали освітяни, які протягом року проявили велику відданість професії та зробили вагомий внесок у розвиток української освіти під час війни.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=612709044365996&set=pcb.612710501032517

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 87 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 19:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024