Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Серпень » 26 » Вчені дійшли висновку, що Земля знищить сама себе у найближчі роки
21:54
Вчені дійшли висновку, що Земля знищить сама себе у найближчі роки

 

ПАРАДОКСИ  РОЗРАХУНКІВ  - НАУКОВЦІВ  

 

 

 

 

 

 

 

Вчені зі США, під керівництвом Егона Чолакяна,

попередили про глобальну катастрофу на Землі.

 

Про це пишуть різні видання із посиланням на Earth Save Science Collaborative.

 

Дослідники заявили: наша планета зіткнулася зі швидким посиленням явищ, що призведуть до самознищення Землі. Як пояснили вчені, Земля входить у період послідовності сейсмічних, вулканічних, гідрологічних, атмосферних, гравітаційних та термічних аномалій.

«Відбувається незвичайне зміщення та дестабілізація земного ядра, а також випадкове та безладне прискорення обертання планети зі зміною положення її осі обертання», — наголосив Чолакян.

Експерти також висловили побоювання, що океани втратили здатність діяти як компенсуючий та охолоджуючий механізм, що може призвести до того, що Земля сама себе знищить найближчими роками.

Егон Чолакян наголосив на необхідності створити міжнародний науковий центр, який об'єднає вчених з усього світу для порятунку нашої цивілізації. Центр дозволить координувати зусилля з вивчення та моніторингу природних явищ, а також вжити конкретних заходів для запобігання негативним наслідкам для нашої планети.

Нагадаємо — науковці з Данії виявили нову загрозу для Європи — клімат незабаром різко зміниться та настане льодовиковий період. Щоб спрогнозувати майбутню кліматичну ситуацію, спеціалісти Копенгагенського університету створили спеціальну комп’ютерну модель. Основною проблемою, за словами вчених, є танення льодовиків Гренландії, що дає потужний приплив прісної води в океан та може «розмити» течію Гольфстрім.

Якщо вчені з Данії очікують на льодовиковий період у Європі, то дослідники зі США, Китаю, Ірландії, Фінляндії та Швеції навпаки — спрогнозували глобальне потепління. Суперкомп’ютер передбачив, що клімат на Землі зміниться протягом 5 років. Глобальна температура підвищиться на 1.5°C, а до 2100 року на Землі відбудеться кліматична катастрофа.

 

За джерелом:

https://noworries.news/vcheni-dijshly-vysnovku-shho-zemlya-znyshhyt-sama-sebe-u-najblyzhchi-roky/

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 85 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024