Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Вересень » 4 » «Кожен понеділок потрібно починати з гарним настроєм та сотнею різних планів», - Тетяна Гоєнко.
09:40
«Кожен понеділок потрібно починати з гарним настроєм та сотнею різних планів», - Тетяна Гоєнко.

 

 ДЕ ГАРНИЙ НАСТРІЙ, ТАМ ГАРНА РОБОТА

 

 

 

 

 

 

 

«Кожен понеділок потрібно починати з гарним настроєм та сотнею різних планів», -

з такою дружньою порадою звернулася сьогодні до читачів своєї сторінки у Фейсбуці  

Тетяна Гоєнко, голова Київської МО ТЧХУ.

 

 

 

 

Тож звідки такий гарний настрій у Тетяни Іванівни? І чи справді у неї 100 різних планів на майбутні добрі діла?

 

 

 

 

 

Відповідь на ці питання можна знайти в соцмережах, де повідомляється, що у ці вихідні червонохрестівцям столиці довелось добряче попрацювати.

 

 

 

 

 

В одному з повідомлень йдеться, зокрема, про наступне:

"В неділю працювати, це звичне діло для працівників Київська міська організація Червоного Хреста. Сьогодні взяли участь у "Дні здоров'я" в Голосіївському парку, ініціатором та організатором заходу стала Голосіївська районна організація Товариства Червоного Хреста України".

 

 

 

 

 

 

"Всі охочі мали змогу пройти консультації терапевта, виміряти тиск, рівень цукру у крові, зробити флюорографію легень, долучитися до занять мінної небезпеки та отримати поняття про Першу допомогу. Гадаю , що кожен відвідувач отримав користь від участі у цьому заході".

 

 

 

 

 

 

 

В іншому повідомленні - лаконічна інформація про загальноміське свято, учасником якого стали червонохрестівці столиці:

 

 

 

 

 

 

"Фестиваль Майстерня міста Києва-2023 у розпалі!

Ми проводимо суботу весело та пізнавально!

Спочатку в парку ім. Т. Г. Шевченка провели ранкову руханку з відомими спортсменами, випили по філіжанці кави , провели майстер - класи з Першої допомоги, на локації рятувальників зустріла свого однокласника, провели заходи з психологічної підтримки".

 

 

 

 

 

 

 

"На черзі - відвідати локації та заходи в Дарницькому районі в парку Партизанської Слави.

Підписали прапор для захисників - всім нам Миру і нашої Перемоги!»

 

 

 

 

 

 

 

А що пише про лідера Київської міської організації ТЧХУ столична преса? Як, скажімо, журналісти газети «Вечірній Київ», оцінюють її діяльність?

Відповіді на ці питання містяться у Досьє газети від 12 жовтня 2021 р., яке варто процитувати повністю:

 

ГОЄНКО Тетяна Іванівна

 

 

 

 

Голова Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України

 

«У 1984 році закінчила київську середню школу № 152 та вступила до Київського медичного училища № 4, яке з відзнакою (диплом з відзнакою ИТ – І 050865) закінчила в 1987 році.

У 1987 році розпочала трудову діяльність в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги за спеціальністю – медична сестра в хірургічному відділенні. 

У 1995 році перейшла до роботи в травматологічному відділенні Київської міської лікарні № 12 на посаді медичної сестри.

У 2000 перейшла на роботу до Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України в Дарницьку районну організацію Товариства Червоного Хреста.

У 2003 році Тетяна Іванівна переведена на посаду голови Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Під її керівництвом Подільська районна організація стала одною з найсильніших районних організацій Товариства Червоного Хреста міста Києва. 

У 2004 році отримала вищу медичну освіту в Київському медичному училищі ім. П. І. Гаврося.

У 2006 році закінчує Університет економіки та права «КРОК», отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» (диплом з відзнакою КВ № 28438597 ВНЗ). Окрім професійної діяльності Гоєнко Тетяна Іванівна активно займається громадською діяльністю, користується заслуженим авторитетом серед громадськості та колег, що дало їй можливість очолити громадську раду при Подільській районній в м. Києві державній адміністрації. Головою громадської ради при Подільській районній в м. Києві державній адміністрації Тетяна Іванівна Гоєнко обиралась два скликання підряд (2011- 2012 та 2013- 2014). 

З 22 грудня 2016 року Гоєнко Тетяна Іванівна очолила Київську міську організацію Товариства Червоного Хреста України де наразі працює.

Гоєнко Тетяна Іванівна була координатором проєкту «Посилення системи надання якісної амбулаторної допомоги хворим на МР ТБ шляхом надання максимально – наближених медико – соціальних, психологічних послуг та формування прихильності до лікування», завдяки якому хворі на туберкульоз отримували ліки та додатково продуктові набори, що сприяло покращенню сталості лікування та харчування хворих. За період роботи Тетяна Іванівна відкрила проєкт для малозабезпечених діток «Дитяча пекарня», розпочав діяти проєкт для молодих мам «Мамина майстерня», проєкт «Намисто милосердя, проводиться робота з волонтерами та втілюється проєкт «Літня школа волонтерства «Об’єднуємо країни – виховуємо лідерів», надається щотижнева допомога пораненим військовим в Київському військовому шпиталі, впроваджуються проєкти медичного спрямування «Інформування населення щодо вакцинації», «Допомога лікарням в боротьбі з COVID -19», «Кава для медика» та інші. Активною є участь в проведенні масових заходів гуманітарного спрямування. Колектив поважає та завжди підтримує Тетяну Іванівну в її благодійних проєктах, а вона заслужено користується повагою серед колег. Завжди усміхнена, позитивна, енергійна».

 

 

 

 

Побажаймо ж Тетяні Іванівні, і надалі завжди мати гарний настрій і сто планів для добрих справ на майбутнє, щоб нива милосердя щедро плодоносила у столиці України і приносила ті плоди, на які заслуговує наше суспільстово! 

 

Фото – Київська МО ТЧХУ/Фейсбук та з газети «Вечірній Київ»

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 113 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 01:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024