Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Вересень » 13 » Тиждень навчання мінній безпеці - у Личаківській районній організації Українського Червоного Хреста м. Львова: День-1
20:43
Тиждень навчання мінній безпеці - у Личаківській районній організації Українського Червоного Хреста м. Львова: День-1

 

У ДЕСЯТИКЛАСНИКІВ СЗШ - 63

 

 

 

 

 

 

 

Якщо у попередні роки, співпрацюючи із СЗШ-63, Личаківська РО ТЧХУ м. Львова,  обмежувалася навчанням надання

Першої допомоги, то в цьому році, - в силу триваючої війни з рф, - довелось додати також і заняття з мінної небезпеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Співпраця червонохрестівців Личаківського району м. Львова і педагогічного колективу СЗШ-63 налагоджена дуже давно, про що ми неодноразово розповідали у випусках новин на нашому сайті.

 

 

 

 

 

 

 

Ось, наприклад, у репортажі «Секунди, що рятують життя» від 5 березня 2016 р. мова йшла про заняття з Першої допомоги з десятикласниками цієї школи.

 

 

 

 

 

 

З того часу минуло сім років: чоловіча половина тодішнього десятого класу, зараз на фронті боронить незалежність нашої держави, і набуті знання з Першої допомоги їм, як нікому іншому, кожної хвилини можуть стати в нагоді.

 

 

 

 

 

 

Тоді  тренінг і лекційний матеріал організували інструкторка з Першої допомоги Галина Піскоровська та голова цього районного Товариства - Ірина Апостолюк.

 

 

 

 

 

 

І хоч Львів на даний час далеко від фронту, але цілком стало очевидним, що до попередньої тематики з Першої допомоги, треба додати знання нинішнім десятикласникам і з мінної небезпеки.

 

 

 

 

 

 

Тож завдяки керівництву школи, зокрема заступнику директора з виховної роботи Світлані Тарасівні Дмуховській,  така нагода випала 13 вересня п.р. У цей день голова Личаківської РО ТЧХУ м. Львова Ірина Апостолюк представила присутнім на занятті десятикласникам Юрія Бойка, фахівця з мінної небезпеки Львівської обласної організації ТЧХУ, котрий грунтовно розповів про типи мін і правила поводження з ними та іншими вибухонебезпечними предметами.

 

 

 

 

 

 

На уроках «Захист Вітчизн» учні вже отримали первісні знання про мінну безпеку, тому змогли дати лектору чимало кваліфікованих запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що проведення тематичних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності населення про ризики, пов’язані з мінами та іншими вибухонебезпечними предметами, здійснюються в рамках програми Українського Червоного Хреста “Безпечніша поведінка та підвищення обізнаності про ризики мін та вибухонебезпечних залишків війни”. Ця програма реалізується за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Співпраця Личаківської РО ТЧХУ м. Львова і СЗШ №63 – триває і зміцнюється з року у рік. Ми поруч!

 

Фото – волонтерів та СЗШ-63/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 122 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 03:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024