Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Вересень » 15 » Легендарний Шон Пенн запропонував зробити зі свого "Оскара" кулі для знищення росіян: "Я віддам їх Україні"
21:39
Легендарний Шон Пенн запропонував зробити зі свого "Оскара" кулі для знищення росіян: "Я віддам їх Україні"

 

НЕЗВИЧАЙНИЙ  ПОДАРУНОК

 

+

 

 

 

 

 

 

 

Легендарний голлівудський режисер і актор розповів, чому продюсери

церемонії "Оскар" у 2022 році не дали виступити на ній Зеленському

 

 

Багато знаменитостей висловлюють свою підтримку Україні у війні, яку розпочала рф 24 лютого 2022 року. Більше того, щоб засвідчити це особисто, вони приїжджають до нашої країни. Серед таких знаменитостей і легендарний оскароносний актор Шон Пенн. Ми його можемо пам'ятати за фільмами "Таємнича річка" та "Харві Мілк", за головні ролі в яких він і отримав Оскар.

Восени 2022 року актор приїжджав в Україну втретє з моменту початку війни. Тоді він навіть залишив свою золоту статуетку. Президент України вручив Пенну орден "За заслуги" ІІІ ступеня та подякував "за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі".

Зараз Шон Пенн дав інтерв'ю виданню Різноманітність, де обурився, що Володимиру Зеленському не дали виступити на церемонії вручення "Оскара" та запропонували оригінально використати свою статуетку.

Легендарний голлівудський режисер та актор розповів, чому продюсери церемонії "Оскар" у 2022 році не дали виступити на ній Президенту України. Як пояснив Пенн в інтерв'ю журналу, причина відмови була мало не сміховинною.

"Продюсер церемонії такий: "О ні, він недостатньо безтурботний". І що ви отримали натомість? Вілла Сміта!" - Сказав актор, згадуючи випадок з ляпасом.

Як каже актор, після такого він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскари".

"Я подумав - ну що ж, до біса їх, розумієш? Я віддам їх Україні. Їх можна переплавити на кулі, якими вони можуть стріляти в росіян", - підсумував він .

Нагадаємо, що Шон Пенн планує повернутися до України, допоможе ЗСУ у боротьбі з російськими окупантами: "Я не ідіот".

Раніше ми повідомляли, що вийшов трейлер документального фільму Шона Пенна про повномасштабне вторгнення.

 

Наш коментар

 

Цілком зрозуміло, що із золотої статуетки, яку вручили Шон Пенну на церемонії «Оскара», ніхто куль відливати не буде. Її зберігатимуть в одному із музеїв України, де екскурсовод буде розповідати відвідувачам про оригінальний подарунок американського режисера під час війни з рф президенту України в 2023 р. Цим вчинком Шон Пенн забезпечив собі безсмертя в народній пам'яті українців.

 

За джерелом:

https://star.znaj.ua/466476-legendarniy-shon-penn-zaproponuvav-zrobiti-zi-svogo-oskara-kuli-dlya-znishchennya-rosiyan-ya-viddam-jih-ukrajini

 

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 108 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 11:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024