Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Жовтень » 1 » Міжнародний день Гоше (International Gaucher Day)
18:15
Міжнародний день Гоше (International Gaucher Day)

 

СПАДКОВА ХВОРОБА

 

 

 

 

 

Міжнародний день Гоше – важлива подія, що відзначається

 1 жовтня, спрямована на підвищення обізнаності про хворобу Гоше.

 

Цей день був ініційований у 2014 році Європейським альянсом Гоше (EGA) і з тих пір є координаційним центром для поширення інформації та сприяння розумінню цього рідкісного захворювання.

 

Міжнародний день Гоше

 

Міжнародний день Гоше  – важлива подія, що відзначається щорічно 1 жовтня, спрямована на підвищення обізнаності про хворобу Гоше. Цей день був ініційований у 2014 році Європейським альянсом Гоше (EGA) і з тих пір є координаційним центром для поширення інформації та сприяння розумінню цього рідкісного захворювання.

 

Походження та мета

 

Міжнародний день Гоше був започаткований з метою підвищення обізнаності про цю недугу, що є рідкісним генетичним захворюванням. Цей день відзначається різноманітними подіями та заходами, спрямованими на інформування громадськості про хворобу та виклики, з якими стикаються люди, що живуть з нею.

Заходи та участь

 

Міжнародний день Гоше відзначається безліччю заходів, спрямованих на підвищення обізнаності. Учасникам пропонується організовувати лекції, семінари, спортивні заходи, а також збиратися в громадських місцях, щоб поширювати інформацію про хворобу Гоше. Поширення інформації, плакатів, інформаційних листів та участь у кампаніях у соціальних мережах з використанням спеціальних хештегів також є популярними способами залучення та підвищення обізнаності.

Міжнародний день Гоше надає можливість людям дізнатися про мотивацію та натхнення тих, хто працює в галузі хвороби Гоше, включаючи медичних працівників та захисників прав пацієнтів. Цей день відіграє вирішальну роль у даруванні надії та покращенні життя людей, які страждають на хворобу Гоше, сприяючи зміцненню почуття спільноти та спільної мети серед пацієнтів, їхніх родин та прихильників.

Міжнародний день Гоше – це день, який об’єднує світову спільноту в боротьбі з хворобою Гоше, сприяючи освіті, підтримці та надії на краще майбутнє для всіх, хто страждає на це рідкісне захворювання. Колективні зусилля в цей день відіграють вирішальну роль у поглибленні розуміння хвороби Гоше та захисті потреб і добробуту спільноти людей, які страждають на Гоше.

 

 

 

 

За джерелом:

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-hoshe/

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 101 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 17:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024