Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Жовтень » 23 » До реанімації інфекційної лікарні у важкому стані потрапило троє львів’ян з Covid-19
15:29
До реанімації інфекційної лікарні у важкому стані потрапило троє львів’ян з Covid-19

 

НОВА ХВИЛЯ КОВІДУ

 

 

 

 

 

 

 

Ніхто з пацієнтів не мав жодного щеплення від коронавірусу.

 

 

На Львівщині стрімко зростає кількість хворих, у яких коронавірус провокує важкі ускладнення. У понеділок, 23 жовтня, на лікуванні в Львівській обласній інфекційній лікарні перебує 53 хворих, троє з яких у реанімації з важкими пневмоніями, повідомив ZAXID.NET директор лікарні Сергій Федоренко.

Хворі,що потрапили до реанімації – львів’яни. Вік двох – до 60 років, третьому – 75. Ще одного 49-річного львів’янина нині з реанімації перевели у відділення.

«Жоден з пацієнтів, які зараз перебувають у реанімації, не мав жодного щеплення від Covid-19. Вони не є противниками вакцинації. Кажуть, що ніхто їм доступно не пояснив про важливість щеплення від цієї недуги. У всіх розвинулися важкі пневмонії. Усі вони – кисневозалежні», – каже Сергій Федоренко.

За його словами, пневмонії виникають через декілька днів від початку хвороби. Нинішній вірус значно швидше провокує запалення легень, ніж той, що був на початку пандемії. Якщо раніше пневмонію виявляли на 7-8 день захворювання, то зараз її фіксують вже на 3-4 день від початку виникнення симптомів. Швидкі тести спершу від’ємні, а потім швидко розвивається захворювання.

Станом на 23 жовтня в Львівській обласній інфекційній лікарні на лікуванні з ковідом перебуває 53 хворих, минулого тижня їх було 42.

Як повідомила ZAXID.NET директорка Львівського обласного центру контролю і профілактики хворіб МОЗ України Наталія Тімко-Іванченко, минулого тижня Covid-19 лабораторно підтверджено у 473 мешканців Львівщини і зареєстровано один летальний випадок. На стаціонарному лікуванні перебуває 58 пацієнтів.

За словами Наталії Тімко-Іванченко, єдиний спосіб захисту – вакцинуватися. Кожна людина має мати два базові щеплення + бустерну дозу, яку роблять через 5 місяців після вакцинації. Другу бустерну рекомендують робити людям. які належать до груп ризику. І її роблять через 4 місяці після першої бустерки. Вакцини від коронавірусу на Львівщині є і вони безкоштовні.


За джерелом:

https://zaxid.net/do_reanimatsiyi_infektsiynoyi_likarni_u_vazhkomu_stani_potrapilo_troye_lvivyan_z_covid_19_n1573122


Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 75 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 06:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024