Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Жовтень » 26 » Товариство Червоного Хреста України взяло участь у Міжнародному тренінгу зі здорового довголіття в Італії
12:34
Товариство Червоного Хреста України взяло участь у Міжнародному тренінгу зі здорового довголіття в Італії

 

ДОВГОЛІТТЯ  І  ЧЕРВОНИЇ ХРЕСТ

 

 

 

 

 

 

 

Під час робочого візиту до Італії, представники Українського Червоного

Хреста взяли участь у Міжнародному тренінгу зі здорового довголіття.

 

 

Впродовж трьох днів учасники тренінгу обмінюються досвідом, знайомляться із найсучаснішими практиками у сфері здорового довголіття, удосконалюють навички з впровадження програм здорового довголіття, планують цю діяльність, навчаються звітності та оцінки ефективності роботи програм.

 

 

 

 

 

 

Діяльність із підтримки людей літнього віку та створення програм здорового довголіття є одним із важливих напрямків гуманітарної допомоги. Програми дозволяють створювати для такої категорії людей простір, що допомагатиме їх соціальній інтеграції в громадах, додатковому навчанню, покращенню психічного здоров’я, отриманню інформації, спрямованої на захист їх життя та здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Український Червоний Хрест має значний досвід у створенні та впровадженні програм здорового довголіття, у рамках напрямку догляду вдома. Догляд за самотніми людьми літнього віку та їх соціальна підтримка діє в Українському Червоному Хресті вже понад 60 років, а «Клуби активного довголіття» на рівні громад почали створюватися ще з 2020 року.

 

 

 

 

 

 

Участь у міжнародному тренінгу зі здорового довголіття дасть змогу фахівцям Українського Червоного Хреста вдосконалити свої навички в організації та покращенні якості послуг в «Клубах активного довголіття», щоб надавати людям літнього віку більш комплексну гуманітарну допомогу та дозволить масштабувати діяльність «Клубів активного довголіття» для тих людей, хто цього найбільше потребує.

Тренінг був організований Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies

 

Довідково:

 

У Львівській обласній організації Українського Червоного Хреста один з таких «Клубів активного довголіття» створений при Медико-соціальному центрі багато років тому. Згадка про нього є у репортажі до Міжнародного дня людей похилого віку «Традиційний флешмоб». (Див. за посиланням - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2023-10-02-26349)

 

 

Зоя Погорелова,

координаторка програми ТЧХУ «Догляд вдома»

 

Фото – учасників тренінгу

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 86 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 12:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024