Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Жовтень » 28 » Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародне право на зламі епох» у Львові за участі Українського Червоного Хреста (ВІДЕО)
13:16
Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародне право на зламі епох» у Львові за участі Українського Червоного Хреста (ВІДЕО)

 

ЮВІЛЕЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ

 

 

 

 

 

 

У Львові до 30-річчя Української асоціації міжнародного права відбулася міжнародна науково-практична

конференція «Міжнародне право на зламі епох» за участі Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

19-21 жовтня 2023 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась міжнародна науково-практична конференція, приурочена 30-річчю Української асоціації міжнародного права «Міжнародне право на зламі епох».

Захід відбувся у змішаному форматі (офлайн та онлайн) за участі суддів Європейського Суду з прав людини, представників Європейської асоціації міжнародного права, Американської спілки міжнародного права, юристи, дипломати та дослідники міжнародного права.

 

 

 

 

 

 

 

У конференції також взяли участь студенти та викладачі кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства ЧНУ, зокрема проф. Задорожна С.М., доц. Торончук І.Ж., асистенти Яремчук В.В., Гнатюк Т.М., Іліка М.І., які брали активну участь в обговорені проблемних питань.

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом виступили, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, президентка Української асоціації міжнародного права Ольга Буткевич, віце-президент Української асоціації міжнародного права Михайло Микієвич, декан факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка Маркіян Мальський.

У перший день конференції зі своїми доповідями мали можливість виступити студенти провідних навчальних закладів України, зокрема студенти нашого університету спеціальностей «Право» та «Міжнародне право».

Конференція складалась з трьох панельних дискусій: наука і викладання міжнародного права, міжнародне право під час та після війни, вступ України в Європейський союз та НАТО: правові механізми та інструменти забезпечення безпеки і відновлення держави.

 

 

 

 

 

 

Під час роботи конференції науковці-правники, посли, представники міжнародних організацій та установ Європи поділилися власними думками та напрацюваннями стосовно розвитку української правової системи в контексті євроінтеграційних процесів, шукали шляхи вирішення актуальних питань розвитку юридичної освіти і наближення методик викладання права в Україні, відповідно до вимог ЄС.

Окрему увагу учасники конференції зосередили на обговоренні інструментів міжнародного права, які впливають на перебіг повномасштабної війни в Україні, та їхнього подальшого застосування з метою повоєнної відбудови держави після перемоги.

 

Довідково:

 

У завершальний день конференції учасники взяли участь у семінарі із викладання міжнародного гуманітарного права, який провів радник Президента Українського Червоного Хреста з міжнародного гуманітарного права Тимур Робертович Короткий. Конференція організована спільно із відділом міжнародного гуманітарного права Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

За джерелом:

https://law.chnu.edu.ua/mizhnarodne-pravo-na-zlami-epokh/

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 82 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 11:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024