Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 4 » Всесвітній день чоловіків - World Men`s Day
22:53
Всесвітній день чоловіків - World Men`s Day

ПІДТРИМКА ЧОЛОВІКАМ – НІКОЛИ НЕ ЗАЙВА

 

 

 

 

 

 

Починаючи з 2000 року, в першу суботу листопада в світі

відзначають чудове свято - Всесвітній день чоловіків.

 

 

Хто заснував Всесвітній день чоловіків?

 

Цікаво, що ініціював дану урочисту подію Михайло Горбачов, саме з його легкої руки світова громадськість стала відзначати свято справжніх чоловіків. Особливо свято популярне в країнах Східної Європи.

За деякими даними, які можна зустріти в Інтернеті, в 2006 році Всесвітній день чоловіків був неофіційно об'єднаний з Міжнародним чоловічим днем, який відзначають 19 листопада. Проте, традиція святкування в першу листопадову суботу збереглася в багатьох країнах до цих пір.

 

Основна ціль Всесвітнього дня чоловіків

 

Одна з основних цілей Дня чоловіків - привернення уваги до гендерної дискримінації чоловіків при визначенні важливості їх ролі в родині і вихованні дітей. Також свято спрямоване на демонстрацію позицій чоловіків в політиці, бізнесі та інших галузях життя. Сучасні джентльмени, безумовно, є добувачами і захисниками.

Проте, численні дослідження в галузі медицини та психології закликають суспільство звернути увагу, що чоловіки менш стійкі до стресів, не вміють правильно висловлювати емоції, більш чутливі до болю і вельми неохоче стежать за своїм здоров'ям. За статистикою - смертність серед чоловіків середнього віку в чотири рази вище, ніж у жінок, а тривалість життя на 10-12 років нижча.

Безумовно, що в таке свято кожному чоловікові буде приємно отримати увагу з боку слабкої половини людства і, звичайно, подарунки від близьких жінок (мам, сестер, дружин, дочок) або колег по роботі. Погодьтеся, чоловіки також потребують підтримки, розуміння, співчуття і людського тепла.

 

Поздоровлення із Всесвітнім днем чоловіків

 

Вітаємо сьогодні всіх чоловіків планети зі святом і бажаємо залізного здоров'я, широких можливостей і невичерпних сил! Нехай в житті Вас по п'ятах переслідує успіх, ніколи не відстають удача і благополуччя! Бажаємо тільки приємних турбот і великого достатку! Ловіть і насолоджуйтеся кожним позитивним моментом в своєму житті!

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/rolling/men-s-world-day

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 88 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 20:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024