Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 14 » Про нас пишуть: Форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста відбувається у Києві
16:12
Про нас пишуть: Форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста відбувається у Києві

 

МИ СИЛЬНІ, КОЛИ ОБ'ЄДНАНІ

 

 

 

 

 

 

 

IV Національний форум організаційного розвитку

Українського Червоного Хреста відбувається у Києві.

 

"Цьогорічний форум покликаний стати комунікаційною платформою, яка об'єднує представників Українського Червоного Хреста з усієї країни, сприятиме обміну найкращими практиками й досвідом кожної організації", - повідомило Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) у Фейсбуці у вівторок, 14 листопада.

 

 

 

 

 

 

"Ви ті, хто надає допомогу всім, хто найбільше її потребує у кожному куточку України. Іноді навіть ризикуючи своїм життям. Всі сторони вашої діяльності важко описати словами. Ви творите історію гуманітарної місії Українського Червоного Хреста в надзвичайних умовах. Гасло цього форуму "Ми об’єднані, щоб бути сильними" варто було б доповнити словами: ми сильні, коли об’єднані", - сказав президент ТЧХУ Микола Поліщук на відкритті форуму.

 

 

 

 

 

 

За словами генерального директора ТЧХУ Максима Доценка, міжнародні партнери з руху високо оцінюють роботу Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

"Цифри на цих слайдах –  це робота, до якої дотичний кожен із вас щоденно, 24/7, а в перші дні повномасштабного вторгнення взагалі нон-стоп і без відпочинку. Я маю багато зустрічей з нашими міжнародними партнерами та партнерами по руху. Передусім, це захват від вашої роботи. Захоплення стійкістю української нації та Українського Червоного Хреста", - наголосив М. Доценко.

 

 

 

 

 

 

Цього року форум зібрав понад 450 представників з 24 обласних та 156 місцевих організацій, а також співробітників Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України та міжнародних партнерів.

 

 

За джерелом:

https://interfax.com.ua/news/general/947497.html

 

Фото – учасників форуму

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 80 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 15:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024