Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 14 » Внесок у здоров'я майбутнього покоління: благодійники забезпечили 9 шкіл Львівщини спеціальними партами
17:23
Внесок у здоров'я майбутнього покоління: благодійники забезпечили 9 шкіл Львівщини спеціальними партами

 

ТУРБОТА ПРО ШКОЛЯРІВ

 

 

 

 

 

 

 

Благодійний фонд "МХП-Громаді" та ГО "Дамо дітям рухатись"

 закупили для шкіл у громадах Львівської області спеціальні нові парти.

 

 

Про це повідомляє МХП-Захід-Агро Західний Хаб, передає УНН.

 

 

 

 

 

 

Спеціальними новими партами забезпечили 111 учнів девʼятьох закладів Львівської області (м. Львів, м. Рудки, с. Сопошин, с. Мокротин, с. Бердихів, с. Добростани, м. Новий Розділ).

Вони допоможуть мінімізувати негативні наслідки від звичного постійного сидіння, наприклад: біль у спині та шиї; порушення кровообігу й підвищення кров'яного тиску; уповільнення метаболізму; серцево-судинні хвороби; ризики ожиріння тощо.

 

 

 

 

 

Проєкт вдалось реалізувати завдяки співпраці двох фондів-партнерів: благодійного фонду «МХП-Громаді» та ГО «Дамо дітям рухатись». Сума співфінансування від благодійного фонду сягнула понад 200 000 грн.

«Це вагомий внесок у здоров'я майбутнього покоління і трансформацію української сфери освіти. Дуже приємно, що учні в захваті від нових парт і навчаються за ними із задоволенням», - коментує менеджерка фонду «МХП-Громаді» Оксана Коваль.

 

Довідково

 

“МХП-Громаді” - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

 

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/2055210-vnesok-u-zdorovya-maybutnogo-pokolinnya-blagodiyniki-zabezpechili-devyat-shkil-lvivschini-spetsialnimi-partami

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 93 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 09:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024