Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 15 » Данський Червоний Хрест і партнери – посприяли проведенню у м. Самборі тренінгу «Ефективне вирішення конфліктів»
15:46
Данський Червоний Хрест і партнери – посприяли проведенню у м. Самборі тренінгу «Ефективне вирішення конфліктів»

 

ЯК ВИРІШИТИ КОНФЛІКТ НА РАННІЙ СТАДІЇ

 

 

 

 

 

 

 

Данський Червоний Хрест докладає багато зусиль, щоб в Україні були

 розгорнуті програми з психосоціальної підтримки та конфліктології.

 

Про один з таких фактів розміщено повідомлення у Фейсбуці на сторінці Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологійпід назвою «Тренінг з ефективного вирішення конфліктів для молоді в м. Самбір».

 

 

 

 

 

 

Конфлікти є неминучою частиною людської взаємодії, а робоче місце - не є винятком з цього правила. Розбіжності, непорозуміння та різні точки зору можуть призвести до конфліктів, які, якщо їх не вирішити, можуть мати негативний вплив на продуктивність, моральний дух працівників, здобувачів освіти та загальний успіх організації.

 

 

 

 

 

 

Усвідомлюючи важливість вирішення конфліктів на ранній стадії, багато сучасних прогресивних компаній інвестують у тренінги з вирішення конфліктів для своїх співробітників, які дають численні переваги як для працівників, так і для організацій.

 

 

 

 

 

 

По-перше, це поліпшує комунікативні навички, дозволяючи людям висловлювати свої потреби та занепокоєння в конструктивний спосіб.

По-друге, розвиваючи активне слухання та емпатію, тренінги з вирішення конфліктів сприяють взаєморозумінню та заохочують відкритий діалог, що призводить до більш ефективної співпраці та командної роботи.

По-третє, тренінги із розв’язання конфліктів розвивають в учасників навички ведення переговорів і вирішення проблем, даючи їм можливість знаходити взаємовигідні рішення і запобігати ескалації конфліктів.

 

 

 

 

 

 

Днями, 10-11 листопада, в Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій було проведено тренінг на тему “Ефективне вирішення конфліктів”, призначений для активної молоді, які прагнуть змін та мешкають у Самбірській територіальній громаді, що на Львівщині.

Під час тренінгу учасники виконували цікаві практичні вправи, ігри, реалістичні симуляції. За два дні учасники тренінгу опанували навики ефективної комунікації, вирішення конфліктів та відпрацювали їх на практиці.

Тренерки: досвідчені адвокатки та медіаторки Анна Лиско та Світлана Ільницька.

Тренінг «Ефективне вирішення конфліктів» проводився ГО «Львівський центр медіації» за проєктом «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні».

Проєкт реалізується Консорціумом на чолі з Данським Червоним Хрестом за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 

Ігор Юзефович,

завідувач відділення «Інженерія програмного забезпечення»

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=895158425602709&set=pcb.895158538936031

 

Фото – учасників тренінгу

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 77 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 22:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024