Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 28 » Координаційний центр при Львівській обласній військовій адміністрації – повідомляє
16:59
Координаційний центр при Львівській обласній військовій адміністрації – повідомляє

ЗВІТ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

 

 

 

 

 

 

За цей тиждень з 20.11-24.11 у співпраці з міжнародними партнерами вдалось надати 744 послуги. З важливих новин - тривають зустрічі у громадах Львівщини з родинами військових, котрі зараз у полоні, загинули або пропали безвісті.

 

 

 

 

 

 

 

У громадах для цих сімей та родин розроблені дієві програми підтримки: психологічної, матеріальної, соціальної підтримки через громадські організації.

 

Цього тижня БФ JRS - Ukraine / Єзуїтська Служба Біженців в Україні відзначила 15-річчя своєї діяльності в Україні і задекларувала готовність долучатись до вирішення проблем вимушено переміщених осіб на Львівщині.

 

Про роботу та можливості Координаційно-консультаційних центрів розповіли студентам економічного факультету ім. І.Франка в рамках "Next Generation Public Leaders". Відзначили унікальність такої послуги в Україні та фахові вміння менеджерів з соціальних питань у координації потреб та можливостей у районах.

 

У Дрогобичі за підтримки БО NEEKA Ukraine у співпраці з консультативно-координаційними центрами та центрами зайнятості відбувся ярмарок вакансій. Мета заходу: показати можливості зайнятості ВПО, людей літнього віку та людей з інвалідністю у підприємствах району. На кінець місяця оновлено запити про потреби від МТП Львівщини.

 

У фінансово-гуманітарному напрямку вирішувати запити у громадах Львівщини допомагали: БО Право на захист, БО Première Urgence Internationale - Ukraine, БО Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ», БО Solidarités International, Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

У юридичному напрямку - відповіді на індивідуальні питання людей, інформування про зміни у законодавстві щодо компенсації комунальних послуг ВПО та доступу до програм з медичного забезпечення населення "Доступні ліки" з нами працювали: БО Данська рада у справах біженців / DRC, БО Норвезька рада у справах біженців в Україні, БО "Право на Захист", БО "Карітас Львів" та Карітас Золочів УГКЦ.

 

 

 

 

 

 

Психологічну допомогу у координаційних центрах надавали: БО "Людина в Біді" People in Need Ukraine, БО "Прем'єр Уржанс", БО Мальтійська служба допомоги, БО "Карітас Львів", "Карітас Золочів", БО "Право на Захист", психологи за підтримки “Unicef", соціально-просвітницьку роботу з жінками проводили БО Центр "Жіночі перспективи".

 

Вдячні всім працівникам координаційних центрів, представникам міжнародних партнерів, експертам які працюють у координаційних центрах за співпрацю, витримку та фаховість. Бажаємо мирних вихідних та якнайшвидшої нашої Перемоги!

 

Крім цього, кожного дня надають консультації та психологічну допомогу психологи координаційних офісів від організації "Міжнародний Медичний Корпус" International Medical Corps.

 

"Організація «Міжнародний Медичний Корпус» є стратегічним партнером, за допомогою якого здійснюється надання допомоги в координаційних офісах Львівщини"

 

 

 

 

 

 

 

 

Також в районах надають допомогу психологи, які працюють в рамках проекту у Львівській області і реалізуються у співпраці з дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) і Регіон Карпат NEEKA Ukraine за підтримки американського народу через Агенство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна і народу Японії.

 

За минулий тиждень 462 бенефіціари отримали послугу (280 дівчини, 156 хлопчиків, 26 жінок).

 

В рамках розбудови системи аналітики та кейс-менеджменту дякуємо партнеру GIZ реалізовано в рамках проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні» за співфінансування Європейського Союзу (ЄС) та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та імплементовано Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit(GIZ) GmbH.

 

Анкета для отримання допомоги в офісах Координаційного центру, стати партнером та більше за посиланням: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv

 

Нагадуємо, з ініціативи начальника Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький офіси координаційного центру працюють у кожному районі Львівщини, керівник центрів - Галина Бордун.

 

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України



За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=300481619609749&set=pcb.300485146276063

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 102 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 21:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024