Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Листопад » 30 » Уманська міськрайонна організація Укракїнського Червоного Хреста - учасник навчання з питань цивільного захисту
20:40
Уманська міськрайонна організація Укракїнського Червоного Хреста - учасник навчання з питань цивільного захисту

 

ПЕДАГОГИ – ВЧАТЬСЯ  ЦИВІЛЬНОМУ  ЗАХИСТУ

 

 

 

 

 

 

 

Днями, керівники закладів освіти Дмитрушківської Територіальної громади,

що на Черкащині, взяли участь у практичному засвоєнні знань, необхідних

при наданні допомоги при травмах, зупинці дихання та серцебиття.

 

 

 

 

 

 

 

 

Спільно з волонтером - інструктором Українського Червоного Хреста Світланою ШАБАШ слухачі відпрацювали необхідний алгоритм дій з Першої допомоги на спеціальних манекенах. Заняття відбулися комплексно. Спільно взаємодіяли: Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України та Уманські територіальні курси III категорії.

 

 

 

 

 

 

Керівник курсів Олександр ГРЕБЬОНКІН та майстер виробничого навчання Олександр БОРИСОВ, - обоє учасники навчання з Першої допомоги, - провели в свою чергу функціональне навчання з питань цивільного захисту. Був доведений порядок проходження навчання, інформування населення про загрозу повітряної тривоги, забезпечення засобами індивідуального захисту та укриття населення у захисних спорудах, тощо. В організації проведення навчання взяв участь лідер волонтерів Червоного Хреста Михайло ФЕДОРОВ.

 

 

 

 

 

 

Заняття пройшли в Кабінеті безпеки Уманського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради, який очолює керівник #ЗояКРАМСЬКА, який в ці дні діє постійно. На його базі, завдяки фінансової підтримки програми BraVo - розвиток організацій та волонтерства ТЧХУ та методичної допомоги Департаменту Першої допомоги НК ТЧХУ (керівник #НадіяЯМНЕНКО) створено всі можливості для ефективного навчання навичкам надання Першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Довгостроковий Меморандум про співпрацю між Уманською міськрайонною організацією Червоного Хреста України та Уманським гуманітарно-педагогічним фаховим коледжем ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради сприяє подальшому розвитку матеріальної бази Кабінету безпеки та ефективного використання його обладнання для навчання населення Уманського району, що на Черкащині.

 

 

 

 

 

 

Коментуючи це повідомлення, волонтерка Червоного Хреста Тамара Цимбал підкреслила: «Основні завдання цивільного захисту полягають у забезпеченні безпеки населення та майна в умовах надзвичайних ситуацій».

 

ДОЛУЧАЙТЕСЯ! МИ ПОРУЧ!

Контактний телефон: (096)72- 31- 657

 

Валентина ЧОРНА,

голова Уманської міськрайонної

організації Українського Червоного Хреста


 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=309715448652752&set=pcb.309715665319397

 

Фото – Уманської МРО ТЧХУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 80 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 02:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024