Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Грудень » 11 » Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА – проводить навчання за участі Українського Червоного Хреста
19:10
Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА – проводить навчання за участі Українського Червоного Хреста

У  НАВЧАННІ - НАША СИЛА

 

 

 

 

 

 

Український Червоний Хрест разом з іншими організаціями, задіяними у сфері психічного здоров’я

та психосоціальної підтримки, бере участь у навчанні більше ніж 500 фахівців першої лінії.

 

 

 

 

 

 

 

 

Серію заходів проводить Координаційний центр підтримки цивільного населення при Львівська обласна державна адміністраціяОсновна мета заходів – визначення стандартів в роботі фахівців із населенням, навчання базовим стандартам у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, побудова системи координації команд.

 

 

 

 

 

 

Учасниками стали: проєкт Психічне здоров’я для України (MH4U), Благодійний фонд «Право на захист», гуманітарна організація Solidarités International, Мальтійська служба допомоги, Клініка сімейного здоров'я, Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді», благодійна організація «Рокада», Danish Refugee Council, Шпиталь Шептицького, International Medical Corps.

Навчання відбудеться для 7 груп фахівців таких організацій: Центри надання адміністративних послуг, керівники відділів соціального захисту громад, фахівці сфери освіти всіх районів Львівської області.

 

 

 

 

 

 

Український Червоний Хрест долучився до події в рамках програми #EU4Health, яка реалізується за підтримки Європейської комісії. Програма спрямована на підтримку людей, які постраждали через війну в Україні, в тому числі на навчання з першої психологічної допомоги.

Працівники сфери освіти, соціальної сфери та громадського сектору часто працюють з вразливими категоріями населеннями, тому отримані знання та навички в подальшому можуть бути корисними як у підтримці інших людей, так і турботі про власний добробут.


За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=367179022491597&set=pcb.367179705824862

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 89 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 23:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024