Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Грудень » 12 » ЮНІСЕФ обʼєднує зусилля з урядом України та місцевими органами влади для підтримки дітей та сімей у зимовий період
06:31
ЮНІСЕФ обʼєднує зусилля з урядом України та місцевими органами влади для підтримки дітей та сімей у зимовий період

СПІВПРАЦІ - МІЦНІТИ

 

 

 

 

 

 

 

Підтримка передбачає надання грошової допомоги, зимового одягу для дітей

та передачу генераторів на об'єкти критично важливої інфраструктури.

 

ЮНІСЕФ активізує діяльність з підтримки вразливих категорій дітей та сімей в Україні, перед якими з настанням холодної пори року постають додаткові виклики. Нові атаки на об'єкти критичної інфраструктури спричинили перебої у наданні основних послуг, як-от електро -, тепло - та водопостачання. Наслідки таких перебоїв особливо відчутні для вразливих категорій дітей та їхніх сімей, які стикнулися з економічними труднощами через війну. В постраждалих від війни районах на сході та півдні України ситуація вкрай важка.  

Після нещодавнього схвалення Кабінетом Міністрів України ЮНІСЕФ та уряд України стали партнерами у наданні гуманітарної грошової допомоги.

Програма грошової підтримки буде спрямована на найбільш вразливі родини в Україні, зокрема сім'ї з трьома і більше дітьми, родини з дітьми з інвалідністю, а також на одиноких батьків. Проєкт буде зосереджений насамперед на найбільш постраждалих від війни територіях у восьми прифронтових районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. 

 

 

 

 

 

 

«Нова ініціатива з надання грошової допомоги створена у партнерстві з Міністерством соціальної політики України та наша робота з органами влади, спрямована на забезпечення функціонування критично важливої соціальної інфраструктури, допоможе мільйонам дітей в Україні та їхнім родинам пережити цю зиму», — наголосив Мунір Мамедзаде, голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. 

Нове партнерство допоможе забезпечити найбільш вразливі родини в Україні життєво необхідною гуманітарною підтримкою. Вперше грошова допомога від ЮНІСЕФ буде спрямована на сім'ї, визначені Міністерством соціальної політики як «малозабезпечені». В такий спосіб поточна програма гуманітарної грошової допомоги від ЮНІСЕФ буде розширена на зимовий період, щоб допомогти вразливим дітям і їхнім родинам задовольнити нагальні та унікальні потреби. 

Крім того, ЮНІСЕФ продовжує співпрацювати з центральними та регіональними органами влади для забезпечення безперебійної роботи критично важливих об'єктів сфер водопостачання, опалення, охорони здоров'я та освіти, надаючи необхідне обладнання, зокрема генератори. 

 

 

 

 

 

 

ЮНІСЕФ також роздає зимові комплекти одягу для дітей та ковдри для їхніх родин. Сьогодні вже розподілено понад 20 800 комплектів зимового одягу для дітей у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Львівській, Миколаївській та Одеській областях. 

«Мільйони українських дітей вимушені долати серйозні виклики через те, що їхнє дитинство вкрадено. ЮНІСЕФ щодня працює з партнерами, місцевими органами влади та громадами, щоб гарантувати, що особливо вразливим дітям не доведеться й далі нести основний тягар цієї війни», — додав Мунір Мамедзаде.

 

Про ЮНІСЕФ

 

ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.

 

За джерелом:

https://www.unicef.org/ukraine/press-releases/support-children-and-families-during-winter

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 62 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 02:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024