Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Грудень » 13 » Про нас пишуть: Волонтери Загону швидкого реагування ТЧХУ допомагають киянам, постраждалим від ракетної атаки
15:06
Про нас пишуть: Волонтери Загону швидкого реагування ТЧХУ допомагають киянам, постраждалим від ракетної атаки

 

ДОПОМОГА  ПОСТРАЖДАЛИМ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста надають

 допомогу жителям Києва, які постраждали через нічну атаку російських ракет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Волонтери загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста виїхали на місце надзвичайної ситуації та надавали всю необхідну допомогу постраждалим. Вони встановили два пункти обігріву та надали Першу допомогу понад 20 особам. Також постраждалі отримували першу психологічну допомогу, а понад 400 людей було забезпечено гарячими напоями", - повідомило ТЧХУ в середу у фейсбуці.

 

 

 

 

 

 

Як розповіла старша волонтерка Загону швидкого реагування ТЧХУ Олена Сахарова в ефірі національного телемарафону, загін швидкого реагування виїхав на місце падіння уламків ракети через п'ять хвилин після події.

"Ми поставили два пункти обігріву. Один... був для маломобільних і лежачих людей, він був тепліший. Другий пункт обігріву для тих, хто може ходити самостійно", - уточнила Сахарова.

 

 

 

 

 

 

"До нас звернулася сім'я, яка попросила, щоб ми перевезли її з маленькими дітьми, тому що діти були дуже налякані... І ми, перш ніж поставити намети, перевезли цю сім'ю з дітьми на іншу адресу", - розповіла волонтерка.

 

 

 

 

 

 

Унаслідок нічної ракетної атаки на столицю України постраждали 53 людини (36 жінок і 17 чоловіків, зокрема шестеро дітей).

"Із них 20 постраждалих госпіталізовано. Переважна більшість - 34 людини - отримали різані рани тіла. Ще у вісьмох гостра реакція на стрес. У решти: забої м'яких частин тіла, садна, опіки та інші травми. Інформації щодо загиблих немає", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в телеграм-каналі військової адміністрації столиці України.

 

 

 

 

 

 

Як повідомляли Повітряні сили, українська ППО ліквідувала 10 балістичних ракет і 10 ударних БПЛА Shahed-136/131, які атакували Київ у ніч на середу 13 грудня.

 

За джерелом:

https://interfax.com.ua/news/general/953882.html

 

Фото – УНІАН, TELEGRAF, ТЧХУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 76 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 00:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024