Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Грудень » 16 » Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА - звітує за минулий тиждень
20:56
Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА - звітує за минулий тиждень

 

ТУРБОТУ - ВРАЗЛИВИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ!

 

 

 

 

 

 

 

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну потреба в психосоціальній

підтримці населення значно зросла. На допомогу їм створено координаційні центри

при обласних адміністраціях, один з яких активно працює також і на Львівщині.

 

 

Звіт за минулий тиждень – з 11 до 15 грудня

 

У Журавненській, Гніздичівській, Бориславській громадах відбулись зустрічі громадських представників та державних служб, у співпраці з координаційними центрами, з родинами Захисників та Захисниць.

Для священників тривають навчання з першої психологічної допомоги та координації і перескеруванню звернень.

 У координаційних центрах за цей тиждень 994 особи з громади отримали допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

Юридичну допомогу надавали: БО "Данська рада у справах біженців / DRC", БО "Право на захист".

 

 

 

 

 

 

Гуманітарно-фінансову допомогу вразливим категоріям, матерям з дітьми, ВПО які мають гострі гуманітарні потреби у громадах надавали: БО "Première Urgence Internationale - Ukraine", БО " ChildFund Deutschland в Україні", БО "Данська рада у справах біженців", БО "Хаб асистивних технологій", БО "Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ»", БО "Право на захист", "Клініка сімейного здоров'я" , БО "Товариство Червоного Хреста України", Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Можливість отримати психологічну підтримку та консультацію надавали: БО "Людина в біді/ People in Need Ukraine", БО " Мальтійська служба допомоги", психологи у координаційних центрах за підтримки Міжнародного Медичного Корпусу, психологи, які працюють з дітьми та підлітками за підтримки "Unicef", консультації в оволодінні сучасними професіями за підтримки ГО "Центр "Жіночі перспективи"", проведення Круглого столу на тему "Зупинимо насильство разом" - у співпраці з правоохоронними органами, органами соціального захисту, відділом освіти у м. Новояворівськ.

Вдячні всім працівникам координаційних центрів, представникам міжнародних партнерів, експертам які працюють у координаційних центрах за співпрацю, витримку та фаховість. Бажаємо мирних вихідних та якнайшвидшої нашої Перемоги!

Крім цього, кожного дня надають консультації та психологічну допомогу психологи координаційних офісів від організації "Міжнародний Медичний Корпус" International Medical Corps.

 

 

 

 

 

 

«Міжнародний Медичний Корпус» є стратегічним партнером, за допомогою якого здійснюється надання допомоги в координаційних офісах Львівщини"

Також в районах надають допомогу психологи, які працюють в рамках проекту у Львівській області і реалізуються у співпраці з дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) і Регіон Карпат NEEKA Ukraine за підтримки народу Японії.

Розбудову системи аналітики та кейс-менеджменту Координаційного центру реалізовано в рамках проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні» за співфінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та імплементовано Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit(GIZ) GmbH.

 

 

 

 

 

 

Анкета для отримання допомоги в офісах Координаційного центру, стати партнером та більше за посиланням: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv

Нагадуємо, з ініціативи начальника Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький офіси координаційного центру працюють у кожному районі Львівщини, керівник центрів - Галина Бордун.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/coordination.centers.lviv.region/

 

Фото – Координаційний центр при ЛОВА/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 83 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 16:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024