Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Грудень » 26 » День подарунків - Boxing Day
17:05
День подарунків - Boxing Day

 

МИЛОСЕРДЯ - У ДРУГИЙ  ДЕНЬ  РІЗДВА

 

 

 

 

 

 

 

Незвичайне та дуже душевне свято відзначають щорічно

у деяких країнах 26 грудня – це День подарунків (Boxing Day).

 

Дивовижна комбінація двох свят - Католицького Різдва та Дня подарунків, безумовно, ще більше зміцнила традицію збиратися сім'ями на Різдво. До речі, у ХХ столітті День подарунків в англомовних країнах набув офіційного статусу свята.

 

День подарунків (Boxing Day) дослівно перекладається як «День коробок», ймовірно, через тару, в яку зазвичай пакують святкові презенти. Насправді, історія цього свята своїм корінням сягає в XVII-XVIII століття. У ті далекі часи, багаті та знатні люди досить пишно відзначали Різдво. Члени сімей багатіїв обмінювалися подарунками та проводили день за розкішним святковим столом.

 

У другу добу Різдва вони повністю присвячували благодійності, обдаровуючи подарунками слуг, працівників двору та просто незаможних. Також все, що було принесене на Різдво до церкви, наступного дня роздавали бідним.

 

Подарунок – це насамперед знак уваги. Приємні невеликі подарунки завжди здатні порадувати будь-яку людину. Найчастіше задоволення від них отримують як обдаровані, а і ті, що дарують.

 

Помічено та доведено, що чим більше даруєш подарунків, тим більше повертається до тебе. Подарунок – це не просто матеріальна річ, а завжди частинка душі, яка вкладається у його вибір. Цінність подарунка визначається не його вартістю, а вкладеними в нього емоціями, душею, а головне, щоб він був зроблений від щирого серця.

Цікаво, що у країнах, у яких щороку відзначають День подарунків, існує одна чудова традиція. Цього дня у торгових центрах стартують грандіозні розпродажі, тому народ цілими сім'ями вирушає на шопінг, при цьому поспішаючи скористатися вигідними пропозиціями магазинів.

 

До речі, деякі товари можна в цей день купити з 50-відсотковою знижкою. Дуже хороше свято, чи не так? Шкода, що його відзначають не в усіх країнах.

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/december/26/boxing-day

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 84 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 02:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024