Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Січень » 5 » Про нас пишуть: Патрульна поліція Чернігівщини провела новорічне свято для дітей разом з червонохрестівцями області
18:18
Про нас пишуть: Патрульна поліція Чернігівщини провела новорічне свято для дітей разом з червонохрестівцями області

 

ПРИЄМНЕ З КОРИСНИМ

 

 

 

 

 

 

 

Патрульні, спільно з представниками Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, організували для вихованців дитячого центру соціально-психологічної реабілітації освітньо - розважальний захід.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію розміщено докладне повідомлення у Фейсбуку на сторінці Патрульна поліція Чернігівської області.

 

 

 

 

 

 

Команда з поліцейських та волонтерів Товариства Червоного Хреста України завітала 3 січня до дітей Хмільницького центру реабілітації. Мета: розповісти про правила безпеки — на вулиці, на дорозі, в побуті, як надати Першу допомогу, просто погратися з дітьми та приділити їм увагу, адже більшість з них із родин, що опинилися у складних життєвих обставинах.

 

 

 

 

 

 

Охоронці порядку розповідали маленьким слухачам про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів, а також про те, як правильно використовувати світловідбиваючі елементи та чому це важливо. Потім було запропоновано дітям гуртом зробити свої особисті флікери, тобто - світловідбивачі.

 

 

 

 

 

 

Волонтери Товариства Червоного Хреста провели тим часом для більш дорослих дітей майстер - клас із надання Першої  допомоги. Вони навчили дітей, як правильно визначити життєво - важливі функції людини та провести серцево - легеневу реанімацію.

 

 

 

 

 

 

А після цього, волонтери Червоного Хреста Чернігівщини, разом із малечею  ліпили з пластиліну різнобарвні фігурки та грали у веселі руханки.

 

 

 

 

 

 

Вже на вулиці усі бажаючі мали змогу приміряти спеціальні засоби патрульного поліцейського, посидіти у службовому авто, зробити фото.

 

 

 

 

 

 

Наприкінці діти отримали від поліцейських та волонтерів подарунки. Так із користю і веселощами минув цей день. Провести захід не завадила навіть повітряна тривога. Всі учасники швидко і без метушні перемістилися в укриття.



За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=711133031114357&set=pcb.711133647780962

 

Фото –  Патрульна поліція Чернігівської області

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 82 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024