Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Січень » 29 » Яворівська районна організація Українського Червоного Хреста – учасник Координаційний центр при ЛОВА
19:59
Яворівська районна організація Українського Червоного Хреста – учасник Координаційний центр при ЛОВА

 

 

ВАЖЛИВА ЗУСТРІЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

26 січня на запрошення Координаційного центру підтримки цивільного населення при ЛОВА Яворівська районна державна адміністрація голова Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста України мала нагоду взяти участь у вже другій зустрічі представників міжнародних партнерів з керівниками військової адміністрації, керівниками громад району, менеджерами Офісів підтримки та керівниками прихистків.

 

 

 

 

 

 

 

Захід відбувся за ініціативи Координаційний центр при ЛОВА.

Ключове про що говорили: стратегія підтримки громад району міжнародними партнерами, аналіз спільної роботи у районі та проблемні питання. Мала нагоду презентувати свою роботу, поділитись досвідом з громадами та тим чим може наша організація бути корисною. Такі зустрічі дуже важливі, адже тут є можливість поспілкуватись, почути один одного та об'єднатися на результат.

 

 

 

 

 

Голова Яворівської військової адміністрації Ярослав Коминський подякував усім Благодійним організаціям та фондам, а саме Людина в біді, Норвезька рада у справах біженців (NRC), БО "БФ "Рокада", БФ "Право на захист", HelpAge International в Україні, ГО "Лісові ініціативи і суспільство", ТОВ, Благодійна організація "Благодійний фонд "ДіагноМед", Мальтійська Служба Допомоги, БФОЗНС "Регіон Карпат" NEEKA, Благодійна організація "Міжнародний Благодійний Фонд "Маленькі Перемоги" серед яких була і Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста за те, що поділились своїм досвідом, проектами та надають підтримку та допомогу Яворівщині і її мешканцям.

Зі свого боку ми висловлюємо велику подяку координаційному центру Яворівської військової адміністрації Алла Жмурко за тісну співпрацю, взаєморозуміння, втілення спільних ідей та проведення спільних заходів для надання допомоги та полегшення страждань тих, хто опинився в біді.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=691166113194070&set=pcb.691166246527390

 

Фото – Яворівської РВА/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 86 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 12:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024