Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 6 » Про нас пишуть: В Ірпінському Червоному Хресті, що на Київщині, відкрито центр психосоціальної підтримки (ВІДЕО)
22:06
Про нас пишуть: В Ірпінському Червоному Хресті, що на Київщині, відкрито центр психосоціальної підтримки (ВІДЕО)

 

ТУРБУЮЧИСЬ ПРО НАЩАДКІВ

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні,  6 лютого, у приміщенні Ірпінської організації Червоного Хреста

України урочисто відкрили центр психосоціальної підтримки (ПСП) для дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію підготували докладний репортаж з елементами відео журналісти газети «Зоря Приірпіння», який пропонуємо вашій увазі.

 

 

 

 

 

 

 

У спеціально обладнаних кімнатах Червоного Хреста (вулиця Северинівська, 120-А – напроти школи №3) тепер щодня можуть приходити діти від 3 до 15 років. Насамперед, із сімей вимушених переселенців, тих, що втратили житло та інші, котрі потребують психосоціальну допомогу, щодня із 10 до 17 години проводити час, отримувати від професіоналів таку необхідну зараз психологічну допомогу.

 

 

 

 

 

 

Голова Київської обласної організації ТЧХУ Ігор Прокопенко повідомив присутніх, що в у центрі ПСП передбачене укриття, в якому у разі тривоги дітки зможуть у безпечному місці продовжувати свої заняття.

 

 

 

 

 

 

Під час церемонії урочистого відкриття центру ПСП із привітальним словом до присутніх звернулася заступниця Ірпінського міського голови Юлія Устич.

 

 

 

 

 

 

 

Докладніше про новий Центр з ПСП в Ірпені розповіла очільниця Червоного Хреста в Бучанському районі, що на Київщині, Марія Самолюк.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Як повідомили в ТЧХУ, такі центри вже працюють у Львові, Ужгороді, Полтаві, Хмельницькому, Тернополі та Кам’янець-Подільському. Зазначимо, психосоціальна підтримка населенню від Українського Червоного Хреста надається у понад 60 облаштованих просторах майже по всій Україні. Всі центри створені в рамках діяльності напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Українського Червоного Хреста у партнерстві з Данським Червоним Хрестом.

 

За джерелом:

https://zora-irpin.info/v-irpinskomu-chervonomu-hresti-vidkryto-tsentr-psyhosotsialnoyi-pidtrymky-foto-video/?fbclid=IwAR0FkaSUe_7NS73nG1RAvibzL-5Bun0dUBo0X8vxO6IIAHDVca9sII2153Q

 

Фото і відео – газета «Зоря Приірпіння»

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 86 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 22:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024