Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 11 » Портал IFRC Ukraine: Про візит Міністрів охорони здоров’я України та Данії до нововідкритого Центру психосоціальної підтримки ТЧХУ в Ірпені
19:00
Портал IFRC Ukraine: Про візит Міністрів охорони здоров’я України та Данії до нововідкритого Центру психосоціальної підтримки ТЧХУ в Ірпені

 

ВИСОКИЙ ВІЗИТ

 

 

 

 

 

 

 

У Центрі психосоціальної підтримки для дітей та дорослих в Ірпені 9 лютого пройшла робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та Міністра охорони здоров'я Данії Софі Лоде (Sophie Løhde) з представниками ТЧХУ .

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках співпраці у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українців команди представників Міністерства охорони здоров'я Данії, Данської національної лікарні Rigshospitalet, Посольства Данії, Данського Червоного Хреста (Danish Red Cross in Ukraine / Данський Червоний Хрест, представників Міністерства охорони здоров'я України, представників департаменту реабілітації та підтримки Червоний Хрест України обговорили:

  • надання психосоціальної підтримки населенню;
  • інтеграцію програм психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в систему охорони здоров'я, а також інші служби реагування на надзвичайні ситуації;
  • визначення категорій населення, які найбільше потребують такої допомоги, а також психічної та фізичної реабілітації;
  • розвиток напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Учасники відвідали заняття з елементами творчості для дітей та ознайомились з активностями напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Данія та Данський Червоний Хрест активно підтримує розвиток сфери психічного здоров'я та психосоціальної підтримки в Україні. Спільно вдалося відкрити вже вісім центрів Українського Червоного Хреста по всій країні. Це важливий крок для допомоги людям, що постраждали через збройний конфлікт в Україні, та іншим вразливим категоріям.

Співпраця з представниками державного сектору активно підтримується Європейською комісією в рамках програми #EU4Health.

 

 

 

 

 

 

З 24 лютого 2022 року понад 600 000 людей в Україні отримали психосоціальну підтримку або першу психологічну допомогу від Українського Червоного Хреста.

Дякуємо національним товариствам Червоного Хреста за постійну увагу до програм психосоціальної підтримки та відновлення в Україні!

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=324298877273865&set=pcb.324301163940303

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 70 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 18:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024