Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 14 » 14 лютого - День закоханих
14:54
14 лютого - День закоханих

СВЯТО ЛЮБЛЯЧИХ СЕРДЕЦЬ

 

 

 

 

 

 

Посеред суворого зимового місяця у світі відзначають

 День закоханих, який завжди припадає на 14 лютого.

 

Це дуже теплий та ніжний День, в який  всі дарують коханим людям свою увагу разом з різними приємними подарунками. Неодмінним елементом свята є «валентинка» — невеличка листівка у формі сердечка з романтичними зображеннями троянд, ангелочків чи милих кошенят.

14 лютого в світі відбувається величезна кількість освідчень у коханні та пропозицій руки і серця, закохані дарують один одному  мільйони троянд.

День закоханих — це також ціла індустрія, яка приносить щороку  величезні прибутки продавцям різних товарів, які можуть слугувати в якості подарунка коханій людині. 

Любов, як відомо, є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові звертати гори, а жінки - слідувати за своїм коханим навіть на край світу.

Про неї написано і сказано так багато, що здавалося б нічого нового вже сказати просто не можливо, але будь який закоханий це з легкістю спростовує, знаходячи слова, вирази і вчинки, які представляють його особисту любов все в новому і новому світлі.

Це унікальне почуття і стан душі. Воно глибоко духовне і всілякі спроби опошлити це, дароване нам Богом чудо, розбиваються як хвилі об скелю.

Любов - це фундамент здорових відносин і запорука успіху. Вона дає перемогу при будь-якому розкладі і разом з тим, більш терплячого і спокійного ставлення, ніж відносини закоханої людини до причин і обставин, які можуть стати перешкодою в його почуттях не можна і уявити. Здавалося б протиріччя, адже любов виключає байдужість. Вона ревно і більш упереджена, ніж будь-яке інше почуття і разом з тим вона дає той рівень спокою і відчуття порядку, який не під силу отримати у відсутності любові.

Якщо зазирнути в історію походження цього, без перебільшення - унікального свята, то можна помітити безліч протиріч, проте, за даними проекту DilovaMova.com, свято є, свято любимо і поважаємо в народі, воно для нас значне й улюблене.

Чому воно дійшло до наших днів? Не питання! З пергаментів літописців може дізнатися кожен, що любов довго терпить і любов милосердствує, не заздрить і не величається, не надимається і не поводиться нечемно, навіть не шукає свого; вона не дратується і не думає лихого, не радіє з неправди, а поспішає порадуватись істині; любов покриває всі гріхи і всьому вірить, не втрачає надії і все переносить. Тож не дивно, чому День, який належить усім закоханим, не зник у віках, а продовжує радувати нас своєю присутністю і нині.

У День всіх закоханих усі ми один від одного очікуємо, але більш готуємо один одному - закоханий закоханому, маленькі і не меленькі сюрпризи. Не обов’язково це буде одноденна поїздка на Канари, не обов’язково це буде непередаваний вечір в дорогому ресторані.

Можливо це буде не один день і не один вечір. Можливо буде щось інше - тепле слово або обійми, поцілунок або маленька квіточка. Це не важливо. Важливо, що це буде певним знаком. Знаком, який можливо для стороннього може здатися зовсім не значним, але для закоханих це буде особлива і неповторна подія - знак любові, знак небайдужості, знак потаємного й унікального стану - стану, який все витримає і переживе. Стану, який збережеться назавжди. Стану кохання!

 

За джерелом:

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=24

 

Фото – ілюстративне

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 68 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 11:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024