Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 19 » Про нас пишуть: ТЧХУ реалізує проєкт із розширення можливостей для працевлаштування в п'яти областях
09:17
Про нас пишуть: ТЧХУ реалізує проєкт із розширення можливостей для працевлаштування в п'яти областях

 

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СТАНЕ ЛЕГШИМ

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію сповістила інформаційна агенція 

interfax-Україна, за посиланням на фейсбук ТЧХУ.

 

 

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) за підтримки своїх колег з Іспанії, Швейцарії та Данії реалізує проєкт "Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування" у п'яти областях.

"Мета проєкту - допомогти людині здобути навички та знання, які вдосконалюватимуть її професійно, щоб надалі легше було влаштуватися на роботу", - повідомило ТЧХУ у Фейсбуці.

Наразі проєкт реалізується в Черкаській, Миколаївській, Кіровоградській, Тернопільській та Вінницькій областях. У рамках проєкту проводять інформаційні сесії, після яких відбуваються індивідуальні консультації. Потім складається план подальшого навчання людини навичок, які допоможуть їй у професії. Проєкт передбачає оплату навчання на курсах трактористів, водіїв, бухгалтерів із переходу на облікову систему фінансово-бухгалтерської звітності БАС (Бухгалтерська автоматизована система - ІФ-У), перукарів, швачок, набуття цифрової грамотності. Перелік обмежений і охоплює професії, які популярні сьогодні та представлені серед вакансій.

"Консультування та навчання за певними напрямами людей, які вимушено переїхали з інших регіонів, не тільки сприяють поліпшенню їхнього економічного становища, а й впливають на самооцінку та почуття гідності... Це сприяє зміцненню їхнього соціального становища та підвищує їхній статус у новому оточенні", - наголосила координаторка проєкту Оксана Додон.

У рамках проєкту також передбачено надання обмеженої кількості мінігрантів для відновлення бізнесу для людей, які вимушено переїхали на нове місце, і для місцевих жителів у тих регіонах, де такий бізнес створюється.

 

За джерелом:

https://interfax.com.ua/news/general/967865.html

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 79 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 00:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024