Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 21 » Український Червоний Хрест і Держводагентство реалізовуватимуть проєкти поліпшення доступу до питної води
18:06
Український Червоний Хрест і Держводагентство реалізовуватимуть проєкти поліпшення доступу до питної води

 

МЕМОРАНДУМ  ПІДПИСАНО

 

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України, спільно з Держводагентством,

реалізовуватиме проєкти із забезпечення населення доступом до питної води.

 

Про цю подію повідомило на своїй офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук Державне агентство водних ресурсів України 19 лютого п.р.

Підписано Меморандум між Українським Червоним Хрестом та Державним агентством водних ресурсів України щодо забезпечення потреб населення у водних ресурсах, сталого управління водними ресурсами та посилення технічної спроможності водного господарства, а також підтримку підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Держводагентства.

 

“Наразі Український Червоний Хрест працює над реалізацією проєкту «Доступ до безпечної води» для населення у громадах Дніпропетровської, Херсонської та Запорізької областей, що мають значний дефіцит питної води через знищення Каховської ГЕС. Ми не лише передаємо станції очистки води для населення, але й забезпечуємо обладнанням, яке необхідне для модернізації існуючої інфраструктури. Об'єднання спільних зусиль дасть можливість масштабувати допомогу людям”, - зазначив Максим Доценко, генеральний директор Українського Червоного Хреста.

 

Підтримка громад, що мають проблеми із питною водою, важлива та необхідна, особливо зараз, коли водні ресурси України зазнали негативного впливу внаслідок війни.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Одним з пріоритетних напрямків співпраці з Українським Червоним Хрестом є надання допомоги вразливим категоріям населення України, які постраждали внаслідок бойових дій, шляхом забезпечення їм доступу до води”, - наголосив голова Держводагентства Михайло Янчук.

 

Окрім того, обговорили здійснення лабораторно-інструментальних досліджень води в рамках співпраці, проведення спільних інформаційних заходів з питань води та довкілля, зменшення ризиків стихійних лих, дбайливого ставлення до водних ресурсів, правил безпечної поведінки в ситуаціях, пов’язаних з наслідками війни та іншими видами загроз тощо.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=703364101953120&set=a.230709422551926&locale=uk_UA

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 70 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 01:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024