Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Лютий » 29 » Підсумки дворічної допомоги Україні Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця
14:26
Підсумки дворічної допомоги Україні Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

 

ЗА ЗАКОНАМИ ГУМАНІЗМУ

 

 

 

 

 

 

 

Ціна, яку платять люди через два роки після початку ескалації міжнародного

збройного конфлікту між Україною та рф, залишається неймовірно високою.

 

 

Опитування, проведене на замовлення Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, показало, що понад 50 % людей в Україні та інших частинах Європи все ще мають нагальні незадоволені потреби, такі як медична допомога, житло та працевлаштування. Про це йдеться у повідомлення на офіційному сайті IFRC.

 

 

 

 

 

 

У сусідніх країнах третина людей з України позичають гроші, щоб вижити. Майже 60% респондентів відчувають основний стрес через загальну ситуацію в Україні, і майже половина опитаних заявили, що стурбовані невизначеним майбутнім.

 

 

 

 

 

 

Мережа Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця надала дійсно глобальну допомогу, забезпечивши підтримку 18 мільйонам людей у 60 країнах, світу. Це включає в себе доступ до невідкладної допомоги, охорони здоров'я та догляду, підтримку ментального здоров'я та психосоціальну підтримку, допомогу з житлом тощо.

Грошова допомога стала рятівним кругом для понад 1,1 мільйона людей в Україні та по всій Європі.

 

 

 

 

 

 

Утім, усередині України бойові дії та обстріли все ще залишаються повсякденною реальністю для мільйонів людей. У найбільш постраждалих районах доступ до основних послуг ускладнений, а люди відчувають нестачу продуктів харчування, води та медикаментів. Про це заявили біля 55% населення найбільш постраждалих областей. Лише 23% з них мають доступ до гуманітарної допомоги.

 

 

 

 

 

 

Український Червоний Хрест докладає всіх зусиль для надання невідкладної допомоги постраждалим від бойових дій, а також підтримує зусилля з відновлення та реконструкції в багатьох частинах України. Це включає в себе соціальні послуги, допомогу в ремонті будинків, кредити для малого бізнесу та професійне навчання, яке дозволяє людям розвивати свої навички та перекваліфікуватися для нової професії.

 

 

 

 

 

 

"Попри неймовірний вплив, який ми та інші благодійники зробили, зараз не час заплющувати очі на труднощі. Глобальна увага та ресурси для України зменшуються, але гуманітарні потреби залишаються. Інвестуючи в програми соціальної інтеграції та реабілітації, а також у місцеві можливості реагування на надзвичайні ситуації, ми прагнемо допомогти громадам в Україні та постраждалих країнах стати сильнішими і стійкішими, ніж раніше", - відзначила Бірґітте Бішофф Еббесен, регіональна директорка МФТЧХ і ЧП в Україні.

 

(Повний текст статті див. за посиланням - https://www.ifrc.org/press-release/ukraine-two-years-ifrc-warns-increasing-debt-creating-unstable-futures-millions?fbclid=IwAR0vybfBGIU0CnvHJEBQhyUneDsrr3kSpT0njNnXIMbf46L0NgTumnkZ9TI)

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=332814979755588&set=pcb.332056193164800

Фото – IFRC Ukraine /Фейсбук

 

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 66 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 13:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024