Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 1 » Про нас пишуть: Миколаївська обласна військова адміністрація – про співпрацю з Українським Червоним Хрестом
15:17
Про нас пишуть: Миколаївська обласна військова адміністрація – про співпрацю з Українським Червоним Хрестом

 

ДОБРЕ ПОЧИНАННЯ

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки підтримці ТЧХУ, Миколаївщина зробила перший крок

у реалізації Всеукраїнського проєкту «Мобільний аптечний пункт».

 

 

У п'ятницю, 1 березня, відбулось відкриття першого в Миколаївській області маршруту мобільного аптечного пункту підприємства Миколаївської обласної організації товариства Червоного Хреста України «Шпиталь Українського Червоного Хреста». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.

 

 

 

 

 

 

На першому етапі робота мобільного аптечного пункту орієнтована на п'ять сіл Миколаївської області, в яких відсутні стаціонарні аптечні заклади. Слід зазначити, що два з п’яти населених пунктів пережили окупацію у 2022 році.

Завдяки мобільному аптечному пункту, мешканці сіл матимуть доступ, в тому числі до лікарських засобів за програмою «Доступні ліки». Започаткований соціальний проєкт матиме подальше розширення.

 

«Впровадження мобільних аптечних пунктів для сільської місцевості є важливою ініціативою Уряду. Вдячний всім організаторам та учасникам проєкту, бажаю успіхів в його реалізації та подальшому розвитку», - зазначив посадовець.

 

Також Юрій Гранатуров зазначив, що Миколаївська обласна військова адміністрація приділяє особливу увагу забезпеченню доступності сільського населення області до лікарських засобів.

 

 

 

 

 

Так, у рамках Меморандуму про співпрацю Миколаївської ОВА та підприємства «Шпиталь Українського Червоного Хреста», запроваджено роботу першого в області мобільного аптечного пункту. Натепер на базі ПКВО «Фармація» проводиться залучення фельдшерсько-акушерських пунктів області до відпуску ліків у сільській місцевості, надалі очікується долучення потужностей АТ «Укрпошта» до доставки ліків у сільську місцевість.

«Сукупно всі заплановані проєкти сприятимуть вирішенню нагальних потреб мешканців області у лікарських засобах попри триваючу збройну агресію рф. Разом до Перемоги!», - підсумував Юрій Гранатуров.

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що Миколаївщина змогла зробити перший крок у реалізації Всеукраїнського проєкту «Мобільний аптечний пункт», завдяки плідній співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області, Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та її підприємства «Шпиталь Українського Червоного Хреста».

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=787236423438173&set=pcb.787236536771495

 

Фото – Миколаївської ОО ТЧХЗУ/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 92 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 03:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024