Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 11 » День пандемії коронавірусу
21:15
День пандемії коронавірусу

 

СУМНА ДАТА

 

 

 

 

 

 

Вже чотири роки, як  День пандемії коронавірусу, відзначається 11 Березня.

 

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила 11 березня 2020 року, що спалах хвороби, спричиненої коронавірусом нового типу (COVID-19), є пандемією. Саме з цього моменту 11 березня щорічно у світі проводиться День пандемії коронавірусу.

 

Що таке коронавірус?

 

Коронавірусом називають гостре вірусне захворювання, яке характеризується в основному ураженням дихальної системи та шлунково-кишкового тракту. Симптоми COVID-19 можуть змінюватись від легких до важких. Вони включають кашель, лихоманку, важке дихання, втрату нюху та смаку, втому та інші.

 

Значення Дня пандемії коронавірусу

 

З самого початку пандемії багато країн зіштовхнулися із серйозними проблемами в галузі охорони здоров'я, економіки та соціальних відносин. Введення карантинів та обмежень, а також різні епідеміологічні заходи стали невід'ємною частиною боротьби з поширенням вірусу.

Безумовно, за таких умов громадяни всього світу зіткнулися з необхідністю адаптації до нової реальності. Віддалена робота, дистанційне навчання, використання масок та постійна боротьба з невизначеністю стали звичайним розпорядком дня. Однак, незважаючи на всі труднощі, суспільство виявило дивовижну здатність до солідарності.

Медичні працівники у всьому світі стали неймовірними героями. Перебуваючи в перших рядах, медики боролися з вірусом, ризикуючи своїм здоров'ям, щоб урятувати життя інших. Погодьтеся, їхня відвага і відданість викликають захоплення та поклоніння.

День пандемії коронавірусу є символом не лише втрат, а й надії, об'єднання та сили людського духу. Жителі планети повинні бути готовими до будь-яких труднощів і проблем, а також готовими їх долати.

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/march/11/coronavirus-pandemic-day

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 77 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 21:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024