Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 15 » Про нас пишуть: Мер міста Маріуполя підписав Меморандум з Українським Червоним Хрестом і повідомив про це у Фейсбуку
18:57
Про нас пишуть: Мер міста Маріуполя підписав Меморандум з Українським Червоним Хрестом і повідомив про це у Фейсбуку

 

ЩЕ ОДИН ВАЖЛИВИЙ КРОК - ЗРОБЛЕНО

 

 

 

 

 

 

 

 

Меморандум про співпрацю підписали мер Маріуполя Вадим Бойченко та генеральний директор Червоний Хрест України Максим Доценко. Головним напрямом співпраці стане посилення підтримки маріупольців через мережу центрів "ЯМаріуполь".

 

"Для нас особливо важлива підтримка донорів та партнерів, які підтримують маріупольців у цей складний час. Український Червоний Хрест систематично надає допомогу маріупольцям. Завдяки Меморандуму найбільша організація країни направить допомоги на суму майже 2 млн гривень. Впевнений, що надалі наша співпраця стане ще більш комплексною та вагомою", - зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

 

 

 

 

 

 

У першу чергу, це допомога у вигляді гуманітарної підтримки. А саме: теплі ковдри, обігрівачі, подушки, постільна білизна, продуктові та гігієнічні набори. Усе це видаватиметься через центри «ЯМаріуполь».

 

 

 

 

 

 

Крім того, у низці центрів «ЯМаріуполь» при підтримці фахівців Українського Червоного Хреста проводяться консультації вузьких спеціалістів та корисні заходи, направлені на підтримку маріупольських родин в евакуації.

 

 

 

 

 

 

«Український Червоний Хрест підтримував і підтримуватиме маріупольців по всій Україні. Ми готові надавати необхідну допомогу по усім прихисткам, де наразі перебувають люди з Маріуполя. Мова йде не лише про надання гуманітарної допомоги, але й психосоціальну підтримку, сприяння у відновленні житла, облаштування тимчасових прихистків, а також підтримку у реабілітації та сфері охорони здоров'я вцілому. Більш того, протягом 2024-2025 років впроваджуватимемо проєкти з працевлаштування та перенавчання фахівців, адже маємо готуватись до масштабного відновлення та розвитку країни, бо у цьому наше майбутнє», - сказав Максим Доценко.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=791679079657136&set=pcb.791679709657073

Фото – Маріупольської міської ради

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 98 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 01:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024