Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 15 » На Донеччині з 23 березня почнеться евакуація населення у Рівненську та Волинську області
22:22
На Донеччині з 23 березня почнеться евакуація населення у Рівненську та Волинську області

ВИМУШЕНА ПОДІЯ

 

 

 

 

 

 

З Донеччини відправлено сотні евакуаційних потягів. Наступний виїзд - 23 березня.

 

 

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька ОВА з посиланням на інформацію, яка прозвучала на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану під головуванням віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

«Керівництво Рівненської та Волинської ОДА доповіли про готовність прийняти евакуйоване цивільне населення з Донецької області, зокрема з визначенням конкретних місць розташування… Евакуація в зазначені регіони розпочнеться 23 березня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця інформація дасть можливість евакуйованим громадянам наперед знати, які умови для проживання їх очікують.

Особливу увагу зосередили на адаптації дітей, маломобільного населення та людей з інвалідністю, підкреслили в Донецькій ОВА.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення РФ в безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 350 тис. населення, з них понад 164 тис. дітей.

Евакуація людей з Донеччини, яка відбувається за сприяння Донецької обласної адміністрації, в основному була до п'яти областей - це Кіровоградська, Тернопільська, Черкаська, Закарпатська та Житомирська.

 

Читайте також: З Донеччини за тиждень евакуювали понад 160 осіб

 

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3839767-na-doneccini-z-23-berezna-pocnetsa-evakuacia-naselenna-u-rivnensku-ta-volinsku-oblasti.html

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 78 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 01:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024