Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 28 » Поруч з тими, хто потребує допомоги та підтримки: у Дрогобичі відкрили соціальну перукарню
15:45
Поруч з тими, хто потребує допомоги та підтримки: у Дрогобичі відкрили соціальну перукарню

 

СОЦІАЛЬНА ПЕРУКАРНЯ - ЗАПРОШУЄ!

 

 

 

 

 

 

Про цю подію повідомила Дрогобицька міська рада на своєму офіційному сайті, в якому, зокрема, йдеться:

 

 

 

 

 

 

«27 березня у приміщенні офісу Дрогобицької районної філії Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста відкрили першу соціальну перукарню у місті.

 

 

 

 

 

 

Ініціативу вдалось реалізувати завдяки проекту BraVo. Це програма Українського Червоного Хреста, яка дає можливість залучати кошти з метою підтримки громади, допомоги соціально вразливим категоріям населення та сприяти в реалізації проектів, необхідних громаді.

 

 

 

 

 

 

На відкриття соціальної перукарні були запрошені заступник міського голови з соціальних та гуманітарних відносин Юрій Кушлик, представники управління соціального захисту населення, голова ГО «Український Червоний Хрест Львівської області» Іван Семерак, координаторка програми BraVo Аліна Кравченко.

Так, голова Дрогобицької районної філії Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Климишин, спільно з колегами розповіла про діяльність та реалізовані проекти.

За словами доповідачки, Український Червоний Хрест надає широку та комплексну гуманітарну допомогу та підтримку усім, хто найбільше її потребує. Товариство активно розвиває такі напрямки, як гуманітарна допомога, догляд вдома, відновлення родинних зв’язків, банк одягу, психосоціальна підтримка та прокат реабілітаційного обладнання.

 

 

 

 

 

 

«Щиро дякую за запрошення на відкриття такого важливого місця. Ви рбите значний шмат роботи, тому велика подяка та низький уклін усім працівникам та волонтерам за ту діяльність, яка є необхідною для багатьох категорій нашого населення. Люди справді відчувають вашу підтримку. Ми, у свою чергу, будемо намагатись всіляко підтримувати та сприяти вашій роботі. Будемо спільно розвиватись задля підтримки та допомоги тим, хто цього потребує” звернувся до присутніх на урочистій церемонії відкриття нового соціального закладу заступник міського голови Юрій Кушлик.

 

 

 

 

 

 

Перукарні Українського Червоного Хреста працюють на основі благодійного внеску. Вони оснащені усім необхідним: тут можна помити голову, зробити стрижку чи зачіску. Упродовж березня перукарня працювала у тестовому режимі, а з квітня в ній будуть активно надавати послуги».

 

За джерелом:

https://drohobych-rada.gov.ua/category/news/

 

Фото – Дрогобицької міської ради

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 70 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 12:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024