Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Березень » 31 » День флориста в Україні
12:47
День флориста в Україні

 

КРАСА – ВРЯТУЄ СВІТ

 

 

 

 

 

 

Щорічно 31 березня, починаючи з 2020 року, в Україні

відзначають романтичне свято - День флориста.

 

Представники цієї творчої професії привносять красу і радість в наше життя через квіткові композиції і прикраси. Сьогодні, вибираючи в магазині оригінальну квіткову композицію, Ви можете справити велике враження при її врученні і показати, наскільки людина для Вас дорога.

 

Хто ж такий - флорист?

 

Флористом називають фахівця, який займається професійним оформленням квіткових композицій, а також створенням букетів, декоруванням і прикрасою різних заходів і приміщень з використанням квітів, різних рослин і інших елементів природи. Флористи уміють поєднувати кольори, текстури і форми, щоб створювати естетично привабливі і гармонійні композиції.

Робота флориста включає вибір і комбінування кольорів, врахування стилю, теми і особливостей події або інтер'єру, а також уміння створювати гармонійні композиції, які можуть викликати певні позитивні емоції і яскраві враження. Флористи також мають знання про різні види рослин, їх характеристики, сезонність, особливості відходу і довговічності.

 

Де сьогодні працюють флористи?

 

Сьогодні флористи працюють в спеціалізованих квіткових магазинах, флористичних студіях, садових центрах, а також на заходах, таких як весілля, ювілеї, корпоративні вечірки і інші урочистості. Вони також можуть займатися створенням флористичних композицій для інтер'єрів, готельних номерів, ресторанів і інших громадських місць.

Насправді, флористичне мистецтво вимагає творчого підходу, естетичного смаку, уваги до

Щорічно 31 березня, починаючи з 2020 року, в Україні відзначають День флориста. Представники цієї творчої професії привносять красу і радість в наше життя через квіткові композиції і прикраси. Сьогодні, вибираючи в магазині оригінальну квіткову композицію, Ви можете справити велике враження при її врученні і показати, наскільки людина для Вас дорога.

 

Як відзначити День флориста?

 

Дайте волю сьогодні своїй внутрішній творчості і приєднуйтеся до численної армії флористів України. Спробуйте створити ефектний квітковий дизайн і подаруйте його близькій людині! Усіх флористів України поздоровляємо з професійним святом! Бажаємо легкими рухами рук і з величезним натхненням створювати дивовижні квіткові композиції і дарувати радість людям.

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/march/31/florist-day-in-ukraine

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 80 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 14:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024