Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 3 » Сьогодні відбулось заняття з мінної небезпеки в Львівському техніко-економічному фаховому коледжі НУ "Львівська політехніка"
20:15
Сьогодні відбулось заняття з мінної небезпеки в Львівському техніко-економічному фаховому коледжі НУ "Львівська політехніка"

 

ЩО РОБИТИ ПРИ ЗУСТРІЧІ З МІНАМИ?

 

 

 

 

 

 

До Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги

в діяльності, пов'язаній із розмінуванням, який відзначається 4 квітня, відбулась

інформаційна сесія у Техніко-економічному фаховому коледжі НУ «Львівська політехніка».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вступне слово зробила заступник директора з виховної роботи Мар'яна Здоровега. 

"Завтра, 4 квітня, - сказала вона, -  відзначаємо важливу подію – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, яка пов’язана з розмінуванням. Започаткувала її Організація Об’єднаних Націй резолюцією від 8 грудня 2005 року".

Метою Дня є привернення уваги людства до проблеми мінної загрози, покращення поінформованості суспільства щодо загрози вибухових пристроїв та пошук методів їхнього знищення на території держав. До них належить й Україна, яка є однією з найбільш постраждалих від мін країною. Розмінування замінованих територій нашої країни може тривати десятки років. Тому Червоний Хрест Львівщини проводить у нас заняття з мінної небезпеки.

 

 

 

 

 

 

Слово передали волонтеру програми «Мінна небезпека» ГО «Український Червоний Хрест Львівської області» Богдану Дзядику. 

 

 

 

 

 

 

 

Він детально розповів про різні види вибухових предметів та мін, а також потенційні місця, де вони можуть бути приховані.

 

 

 

 

 

 

 

 

Для кращого сприйняття незнайомого слухачам матеріалу використовувався спеціальний слайд-фільм, який демонстрували на екрані. Були запитання, на які слухачі отримали грунтовні відповіді. Такі інформаційні сесії є важливими для студентської молоді з метою зменшення ризику випадкового потрапляння в небезпечні ситуації та дотримання загальної безпеки і благополуччя.

 

 

 

 

 

 

 

«Такі інформаційні сесії від Червоного Хреста Львівщини ми проведемо незабаром й в інших групах. Знаннями з мінної небезпеки повинен оволодіти кожен студент нашого коледжу», - підсумувала першу фазу навчань заступник директора з виховної роботи Мар'яна Здоровега, котра є одночасно і багатолітньою головою первинного осередку Червоного Хреста навчального закладу.

 

 

 

 

 

 

Участь у цій сесії взяла також голова Личаківського представництва Львівської обласної організації ТЧХУ Ірина Апостолюк, котра проінформувала учасників заходу про діяльність Українського Червоного Хреста, а також про Червонохресний Рух у світі, зокрема про допомогу, яку надає нам МКЧХ та Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

 

 

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 105 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 15:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024