Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 4 » Український Червоний Хрест Личаківського району м. Львова – продовжує підтримку вимушено переміщених осіб
21:48
Український Червоний Хрест Личаківського району м. Львова – продовжує підтримку вимушено переміщених осіб

 

МАТЕРЯМ ІЗ ДІТЬМИ –  ВИДАЧА ПОЗА ЧЕРГОЮ

 

 

 

 

 

 

 

В Червоний Хрест за допомогою приходять, переважно, згорьовані люди. Вони вміють

співпереживати. Тому матерів з дітьми пропускають на видачу допомоги  –  без черги.

 

 

 

 

 

 

 

 

І хоч продуктові набори на цьому тижні все ще в дорозі, але бенефіціари були раді і предметам гігієни. Кожен набір важить 10 кг. В нього входять: пральні порошки, зубні пасти та щітки, рушники та інші предмети гігієни. До них додаємо, кому потрібно, ковдри та фірмовий напій від компанії "Кока-Кола".

 

 

 

 

 

 

Десь під обід на  видачу прийшли дві 30-річні мами, у кожної з яких по двоє дітей. У Алли з Миколаївської області – дев'ятимісячний Назарко та дворічний Іван. У Валентини із Запоріжжя – дворічна Поліна і десятирічний Ігорко. Ніби нічого спільного у них і немає. Але ні, у відомості, де фіксуємо наявність житла, в обох стоять вісімки. Це значить, що їм повертатися додому нікуди, бо ракетні обстріли залишили цих молодих мам та їх малолітніх дітей без даху над головою. Та вони не падають духом, бо у Львові їх зустріли гостинно, підтримують, як тільки можуть, і обіцяють, що так буде і надалі. 

 

 

 

 

 

 

І таких історій дуже багато. Всього з початку квітня за гуманітарною допомогою звернулося до нас 42 бенефіціари. До кінця місяця очікуємо, що їх буде значно більше. Зазначимо, що про гуманітарну допомогу для переселенців потурбувалася червонохрестівська громада: Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця та керівництво Українського Червоного Хреста. Велике їм спасибі за цю шляхетну справу! 

 

 

 

 

 

 

 

Така своєчасна допомога є надзвичайно важливою, адже у важкі для країни часи люди, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, по-особливому потребують співчуття та підтримки. І матеріальної, і духовної. Тож не забуваймо, чому наш девіз: Ми - поруч!

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

     

 

Переглядів: 72 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 11:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024