Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 6 » Меморандум між ГО «Український Червоний Хрест Львівської області» та ГО «Рівні можливості для всіх» - набирає зримих обрисів
21:23
Меморандум між ГО «Український Червоний Хрест Львівської області» та ГО «Рівні можливості для всіх» - набирає зримих обрисів

 

«ПЕРША ЛАСТІВКА» У СПІВПРАЦІ

 

 

 

 

 

 

 

ГО " Український Червоний Хрест Львівської області" посприяв у проведенні відкритого

кубка "Бочча Новояворівськ" серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це йдеться на офіційній сторінці червонохрестівців Львівщини у Фейсбуку: "У м. Новояворівськ відбувся відкритий кубок "Бочча Новояворівськ" серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.Такий вид спорту забезпечує оздоровлення та фізичну реабілітацію для людей з ураженням рук та хребта. У змаганнях взяли участь 12 команд з різних міст України. При чіткій координації між ГО " Український Червоний Хрест Львівської області" та Громадська організація "Рівні можливості для всіх" вдалося забезпечити участь у змаганнях і команди з м. Львова".

 

 

 

 

 

 

Учасниця змагань, інструкторка у НРЦ "Джерело" Оксана Шипош, поділилася своїми враженнями про цю подію на сторінці  Громадської організації "Рівні можливості для всіх" у Фейсбуку:

Я вже трохи відпочила, емоції вляглися, тому можу описати нашу участь у перших змаганнях.

Сподіваюся, що і мої спортсмени теж відпочили і згодом поділяться враженнями.

3 і 4 квітня в м. Новояворівськ пройшли змагання з бочі для гравців у категоріях ВС 1, ВС 2 і ВС 3.

На ці змагання приїхали учасники з цілої України. Були представники з Києва, Полтави, Рівного, Ковеля, Одеси, Золочева, збірна Закарпаття. Ну і наша молода львівська команда. Багато учасників вже давно грають у бочу, брали участь у міжнародних змаганнях, тому нам було на що подивитися і у кого повчитися.

Маленьке місто Новояворівськ виділило для цих змагань величезний зал у спортивному комплексі. Там було зручно, затишно і по домашньому тепло. Для усіх учасників були приготовані солодщі, гарячі чай та кава, які готували і подавали вихованці @ГО "Регіна".

Першого дня проходили командні змагання гравців ВС 1 і ВС 2. Загалом було 11 команд. Цього ж дня відбулися ще й індивідуальні ігри у категорії ВС 3. Наступного дня були індивідуальні ігри в категоріях ВС 1і ВС 2, окремо для чоловіків і жінок.

 

 

 

 

 

Наша львівська команда зовсім юна і недосвідчена, тому змагатися з такими вправними суперниками нам було важко. Ми програли майже усі ігри. Лише Оля Винник посіла друге місце у категорії ВС 3 і отримала срібну медаль. Але тепер ми знаємо, що таке справжні змагання і спортивна конкуренція.

 

 

 

 

 

 

Велике дякую за допомогу з транспортом ГО "Український Червоний Хрест Львівської області", а нашій Сенсотека і Громадська організація "Рівні можливості для всіх" за підготовку до цих змагань.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10231561378118524&set=pcb.10231561381078598

 

Фото – з особистої сторінки Оксани Шипош та ЛОО ТЧХУ/Фейсбук  

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 87 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024