Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 9 » Міжнародний день ASMR - International ASMR Day
09:46
Міжнародний день ASMR - International ASMR Day

 

 

СВЯТО - ЗАСПОКІЙЛИВОГО ШЕПОТІННЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міжнародний день ASMR — це святкування унікального явища,

 яке захопило Інтернет за останні роки. Подія відзначається 9 квітня.

 

ASMR, або автономна реакція сенсорного меридіана, мова йде про приємне поколювання, яке деякі люди відчувають у відповідь на певні звуки або візуальні подразники. Відео ASMR, які зазвичай містять тихий шепіт, ніжне постукування та інші заспокійливі звуки, стали неймовірно популярними на таких платформах, як YouTube, і мільйони глядачів з ними прагнуть розслабитися та зняти стрес.

Цей день є нагодою для шанувальників ASMR зібратися разом і відзначити позитивний вплив, який ці відео можуть мати на психічне здоров’я та самопочуття.

У 2012 році виробник відео ASMR на ім’я KellyMsAutumnRed почала розмову в соціальних мережах про день, який відзначає ASMR. Вона та інші відеовиробники ASMR придумали Міжнародний день ASMR. Вони призначили дату 9 квітня і відсвяткували першу цю подію.

Міжнародний день ASMR також є можливістю підвищити обізнаність про переваги ASMR і сприяти кращому розумінню та прийняттю цього унікального сенсорного досвіду. Багато людей, які відчувають ASMR, відчувають почуття сорому або збентеження через свій стан, оскільки це ще достатньо досліджені відчуття медичною спільнотою.

Відзначаючи Міжнародний день ASMR, прихильники сподіваються зруйнувати бар’єри та заохотити більше людей досліджувати переваги цього заспокійливого відчуття. Незалежно від того, чи є ви давнім шанувальником ASMR, чи допитливим новачком, Міжнародний день ASMR – це ідеальний момент, щоб відчути розслаблюючі та терапевтичні якості цього унікального сенсорного досвіду.

Поділіться своїм хоббі:  можливо знаєте когось, кому може знадобитися розслаблення? Познайомте їх з ASMR. Поділіться своїми улюбленими відео або виконавцями — це чудовий спосіб поширити радість. Ці ідеї – лише початок. Найважливіше — отримати задоволення від сеансів ASMR та знайти новий спосіб для зняття стресу!

 

Довідково:

 

Докладніше про ASMR див. за посиланням - https://uk.wikipedia.org/wiki/ASMR

 

За джерелом:

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-asmr/#google_vignette

 

Фото – з відкритих джерел 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

Переглядів: 67 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 01.05.2024, 00:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024