Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 19 » Про  нас пишуть: Департамент соціального захисту населення ЛОВА – про співпрацю з червонохрестівцями Львівщини
19:16
Про  нас пишуть: Департамент соціального захисту населення ЛОВА – про співпрацю з червонохрестівцями Львівщини

 

МОБІЛЬНІ МЕДИЧНІ БРИГАДИ ДЛЯ ЛЬВІВЩИНИ

 

 

 

 

 

 

 

У сільській місцевості медичні послуги, трапляється, бувають важко

доступними. Виправити ситуацію можуть мобільні медичні бригади.

 

 

Ініціатива дуже потрібна. І навіть більше – необхідна. Обговорили з ГО "Український Червоний Хрест Львівської області" можливість впровадження ще одного проекту. Йдеться про запуск у громадах нашої області Мобільних реабілітаційних команд.

 

 

 

 

 

 

Дуже коротко про те, що це за ідея і чому вона має попит.

Мобільна команда - це насамперед фізіотерапевт та асистент. І, звісно, обладнаний усім необхідним, автомобіль. Планується, що ці фахівці надаватимуть послуги з реабілітації в громадах.

Поки що йдеться про створення двох таких команд. Попередньо для старту проекту обрали Львівський та Стрийський райони нашої області.

 

 

 

 

 

 

Чому це потрібно пояснювати, мабуть, не треба. Але, все ж таки…  Багато пацієнтів, виписаних з лікарень, і надалі потребуватимуть тривалої реабілітації вдома. В Україні високий відсоток населення похилого віку, яке зазвичай має більші потреби в реабілітації. Крім того, Україна також матиме вищий відсоток людей з інвалідністю внаслідок поранень, отриманих на війні.

Пацієнти часто не в змозі поїхати в лікарню для реабілітації через величезну кількість причин - відсутність транспортного засобу, наявний транспорт не пристосований, занадто велика відстань, неможливість доступу до громадських структур через недосконалу інфраструктуру, відсутність легкого і самостійного входу і виходу з дому.

  

 

 

 

 

     

Метою відновлення є інтеграція в сім'ю та громаду. Успішна реінтеграція в сім'ю та громаду вимагає реабілітації на «домашньому рівні», щоб визначити потреби людини у звичному для неї середовищі. У сільській місцевості послуги можуть бути недоступні.

Так що готові до співпраці. Готові підтримати. І велика дяка ГО «Український Червоний Хрест Львівської області» за цю ідею.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=820012450156364&set=pcb.820019673488975

 

Фото – з відкритих джерел 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 81 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 07.05.2024, 16:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024