Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Квітень » 24 » Швейцарський Червоний Хрест провів для червонохрестівців Кіровоградщини воркшоп із стратегічного планування
12:30
Швейцарський Червоний Хрест провів для червонохрестівців Кіровоградщини воркшоп із стратегічного планування

 

СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ – ОСНОВА ПЛАНУВАННЯ

 

 

 

 

 

 

Два дні, з 11 до 12 квітня, Швейцарський Червоний Хрест проводив

у Кіровоградській ОО ТЧХУ воркшоп зі стратегічного планування.

 

Захід розпочався вступами: голови обласної організації  ТЧХУ Валерія Юрченка та заступника голови Наталії Криворот, координатора по Україні Кристофера Меглі (Christopher Mehley) і регіонального координатора по Кіровоградщині Майкла Бейтса (Michael Bates).

 

У перший день семінару всі сектори, а саме «Здоров’я» («Активне довголіття» й «Догляд вдома»),«Прихистки» та «Грошово-ваучерна допомога», представили на розгляд присутніх презентації, у яких було наведено інформацію щодо діяльності кожного з напрямків. Надання офіційних статистичних даних допомогло окреслити реальну ситуацію в області.

 

Окрім того, у ході воркшопу, використовуючи дієві інструменти системного аналізу, учасники розробили «Дерева проблем» і «Дерева цілей» із метою визначити ключові проблемні місця в секторах діяльності. Практика такого методу допомогла визначити причини й наслідки головної проблеми.

Проаналізувавши «Дерева проблем», команди трансформували їх у «Дерева цілей», на яких відображалися можливі способи подолання труднощів на шляху до досягнення встановлених цілей.

 

Наступного дня, представники кожного напрямку презентували результати своїх розробок, детально пояснивши у них кожен пункт вибраних цілей. Завдяки семінару, його учасники змогли визначити реальні цілі на майбутнє та з’ясувати, над чим варто працювати в подальшому.

 

Захід відбувся в надзвичайно теплій атмосфері, яка максимально сприяла досягненню його мети. Це стало можливим, завдяки старанням нашого партнера, Швейцарського Червоного Хреста, і його неоціненного внеску в розвиток гуманітарної допомоги в Кіровоградській області.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=407836018690432&set=pcb.407836368690397

Фото – з відкритих джерел 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 77 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 05.05.2024, 21:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024