Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 22 » Нові сайти організацій ТЧХ України: Світловодське міськрайонне Товариство Червоного Хреста з Кіровоградщини
19:12
Нові сайти організацій ТЧХ України: Світловодське міськрайонне Товариство Червоного Хреста з Кіровоградщини

ТУРБОТА ПРО ХВОРИХ


 Світловодська МРО Товариства  Червоного Хреста 

 України, що на Кіровоградщині, зареєстрована у

  Каталозі діючих червонохрестівських сайтів домену 

 Meda 14 серпня п.р. Готують його досвідчені 

 журналісти. Він має не лише пристойне дизайнерське

 оформлення, але і глибокий зміст. Про них ми писали –

 http://lviv- redcross.at.ua/blog/2012-07-17-711


Нині цей сайт пропонує благодійним організаціям, підприємствам усіх форм власності, волонтерам та всім небайдужим взяти участь у реалізації нового проекту:

        ТУРБОТА ПРО ХВОРИХ

Вони, зокрема, про це пишуть наступне: «Швидко набути рухомість, відновити форму після перенесеної травми – при більшості захворювань це бажання є базисом для подальшого одужування. При лікуванні наслідків травм велике значення має те, в яких умовах проходить лікування і відновлення функцій організму.

ПАЛАТИ

Потрапляючи до лікарні, пацієнт повинен відчувати не тільки турботу медперсоналу, перебування в лікарні повинно бути комфортним, тим більше це стосується людей з обмеженням руху. Тому Світловодська міськрайонна організація Товариство Червоного Хреста України має на меті створити в Світловодській центральній районній лікарні палати комфортного перебування. Це будуть дво- та тримісні палати, оснащені функціональними ліжками, сучасними меблями, кондиціонерами, сучасною сантехнікою та телевізорами.  В першу чергу такі палати будуть обладнані у відділенні інтенсивної терапії, травматологічному та хірургічному відділенні.



Для інвалідів ванні кімнати лікарні будуть обладнані високоякісним санітарним обладнанням з урахуванням їх потреб, що буде також доречним для пацієнтів, рухливість яких обмежена після операцій або травм.

РЕАБІЛІТАЦІЯ

Реабілітація в медицині – це комплекс медичних, психологічних, професійних заходів по відновленню автономності, працездатності та здоров’я пацієнтів із обмеженими фізичними та психологічними можливостями в результаті перенесених вроджених або набутих захворювань, а також в результаті травм.

Реабілітація має за ціль по можливості швидко відновити здатність жити та працювати у звичайному середовищі.

Реабілітації потребують не тільки пацієнти травматологічного відділення, як здається більшості пересічних громадян. Не в меншу, а частіше в більшу чергу, післяопераційної та післякризової допомоги і відновлення життєвих функцій потребують хворі неврологічного, кардіологічного, хірургічного відділень, тощо.  Такі хворі потребують різного виду засобів для пересування, справляння природних потреб, тренажерів для тренування м’язів та відновлення функцій кінцівок і внутрішніх органів».

Фото – Савітловодської МРО ТЧХ Кіровоградської області

Джерело –

http://redcross.pp.ua/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D1%85%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%85/

 

Переглядів: 784 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 08:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024