Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Тренінг: відновлення родинних зв"язків, розірваних під час надзвичайних ситуацій та внаслідок сучасної міграції населення
22:03
Тренінг: відновлення родинних зв"язків, розірваних під час надзвичайних ситуацій та внаслідок сучасної міграції населення

ПРОПАЛИЙ  БЕЗ  ВІСТИ –  ЦЕ  НЕ ГОЛКА У СІНІ



  Сьогодні  у Львові для працівників  обласних

  організацій  Товариства Червоного Хреста 

 України  розпочав свою роботу семінар -

  тренінг «Відновлення  родинних   зв'язків,

  розірваних під час надзвичайних ситуацій

  та внаслідок сучасної міграції населення», 

  який працюватиме з 7 до 11 жовтня.

 




Проблеми  розшуку  пропалих без  вісти не стали  менш актуальними після закінчення Другої світової  війни. І  у вирішенні цих питань,  як  і  раніше, належить велика роль Червоному Хресту. Не так давно ми відзначили 20-річчя Служби розшуку ТЧХУ,  яка така ж молода,  як і  наша держава. Та за два десятиліття тут нагромадилося чимало досвіду, який  потрібно узагальнити і намітити шляхи  для більш ефективної роботи.


 


Семінар проходить під егідою МКЧХ, тому на його відкриття прибув Андрій Нечай – співробітник  з питань  ВРЗ та 

міграцій, представник Регіональної делегації МКЧХ у РФ,  Білорусі, Молдові й Україні.

 

 

З вітальним словом до учасників  семінару-тренінгу звернувся голова Львівської  ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко. Він сказав,  що у  Львові службу розшуку  багато років підряд  очолює директор МСЦ ЛОО ТЧХУ Ніна  Добренька. Вона  ретельно ставиться до запитів  членів родин,  які розшукують своїх родичів, і має не одну подяку від тих, хто  вирвався з  полону  «пропалих  без  вісти».


 


У  даній акції бере участь віце-президент НК ТЧХУ, голова Вінницької  ОО ТЧХУ Сергій Глухенький, голова Київської міської  організації ТЧХУ Ніна Гусєва, голова Полтавської ОО ТЧХУ Ірина Плюсніна, голова Тернопільської РО ТЧХУ Ольга Нижник, заступники  голів та провідні спеціалісти Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Рівненської, Чернівецької  обласних організацій  ТЧХУ.




Інструкторами - тренерами  учасників  навчань, крім Андрія Нечая, закріплені провідні працівники Служби розшуку НК ТЧХУ – Ірина Царюк (завідуюча відділом), Леонора Кадом,  Людмила Обухова.





Програмою семінару передбачається  обговорити і поділитися досвідом з таких проблем, як:  відновлення  родинних зв'язків,  розірваних  Другою світовою війною, а також у мирний час,  викликаних сучасними міграційними процесами, стихійними лихами,  збройними конфліктами.


 

Передбачається робота і в групах, де розглянуть проблеми стресу і шляхи його  подолання, методику управління інформацією  під  час надзвичайних ситуацій.  Будуть проведені також рольові ігри.


 

Завершиться семінар-тренінг з проблематики Служби розшуку  Червоного Хреста підбиттям підсумків роботи і брифінгом для представників ЗМІ.


Фото – Ірини Апостолюк

Прес – служба Львівської  обласної організації  Товариства Червоного Хреста України  


На цю ж тему:

1. Про підсумки семінару з проблем служби розшуку ТЧХУ - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-10-11-2209







 




 

 

 

Переглядів: 1145 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 07:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024