Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 21 » Студенти ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького приготували і роздали на День св.Миколая подарунки дітям-сиротам
18:24
Студенти ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького приготували і роздали на День св.Миколая подарунки дітям-сиротам

 

СВЯТО  ДЛЯ  ВСІХ

 

 

Студенти Львівського національного

університету ветеринарної медицини

і біотехнологій ім. С.Гжицького –

у День св.Миколая

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цими  вихідними Профком студентів та аспірантів і Колегія студентів ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького відвідали дітей у школах-інтернат, що у с. Лівчиці, Жидачівського р-ну та у м.Червонограді.

 

 

 

 

 

 

Студенти – активісти університетського життя привезли та влаштували для дітей на День св. Миколая ціле свято з цікавими конкурсами, з подарунками та сценкою «Добрий чоботар на Різдво»!

 

 

 

 

 

 

Про те, як вони готувалися до цієї події, можна прочитати у репортажі «Подаруй дитині свято». Див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2015-12-18-6810

 

 

 

 

 

 

 

До цього слід тільки додати, що діти написали св. Миколаю листи, які той передав студентам.

 

 

 

 

 

 

 

Ось один з цих листів, який пропонуємо вашій увазі. Дитячу пошту розбирали активісти під керівництвом голови профкому студентів та аспірантів, а водночас заступника голови первинного осередку  ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького  Товариства Червоного Хреста Личаківського району м. Львова, Мар'яни Пилипів.

 

 

 

 

 

 

 

Діти в школах-інтернатах разом із щедрими відвідувачами співали різних пісень, брали участь в рухливих іграх. Знайшли час і для міні - футболу.

 

 

 

 

 

 

Разом зі студентами приїхав і той, кого діти чекали найбільше - Св. Миколай, який кожному з діточок привіз подарунки та гарний настрій.

 

 

 

 

 

 

Група, яка прибула у село в суботу, налічувала  45 студентів. Найактивніші зробили знімок на пам"ять.

 

 

 

 

 

 

Від імені дітей і педагогічних колективів подякували студентам за виставу і подарунки директори навчальних закладів: у м. Червонограді - Людмила Іванівна Капітан, у с. Лівчиці - Світлана Андріївна Пітула

 

 

 

 

 

Головне, що  діти, до яких завітали на день св. Миколая майбутні ветеринарні лікарі, залишилися задоволені приїздом, та чекають гостей зі Львова на наступний рік!

 

 

Історична довідка:

 

 

 

 

 

У 1895 р. графом Строжинським був побудований у с.Лівчиці палац. Будували його майстри спеціально привезені з Європи. Палац представляв собою казковий будинок, що мав два поверхи і підвальні приміщення. Всього в будинку було 48 кімнат. Навколо палацу був посаджений парк з алеями. Всі дерева і квіти були завезені із-за кордону.

 

У парку був став, вода до якого поступала з річки через спеціально відведений канал. У ставі плавали лебеді, розводилася риба.

 

Граф Строжинський взяв собі на виховання хлопця зі своєї родини Короля Глуховського і залишив йому своє багатство. К. Глуховський володів маєтком до 1939 р. Йому належала вся земля. Майже все село працювало на графа.

 

 

 

 

 

 

Зараз це територія Лівчицької школи-інтернату, де навчається 80 дітей. У парку збереглися різні види дерев: дуби, липи, різноманітні види ясенів, кедри, сосни, ялини, тюльпанове дерево.

 

 

Фото – учасників свята,

 студентів ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького

 

Христина Хімчак,

секретар профкому студентів та аспірантів ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького

 

Переглядів: 1462 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024