Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 8 » Сьогодні до Львова прибула делегація Баденського Червоного Хреста з Німеччини
18:19
Сьогодні до Львова прибула делегація Баденського Червоного Хреста з Німеччини

 

ВІЗИТ  ДРУЖБИ

 

 

 

 

Сьогодні, 8 вересня, до Львова прибула делегація

Баденського Червоного Хреста з Німеччини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мета делегації, як ми уже повідомляли, - участь у ювілейних торжествах з нагоди 20-річчя Медико-Соціального Центру Львівської ОО ТЧХ України, заснуванню якого у великій мірі посприяли партнери - червонохрестівці з м. Фрайбурга у Німеччині.

 

Очолює делегацію - Йохен Глезер, президент Земельного об"єднання Баденського Червоного Хреста, котрий ось уже 26 - й рік,  як співпрацює з незалежною Україною.

 

 

 

 

 

 

 

У склад делегації входять: Біргіт Вілот-Захерер, виконавчий директор Баденського Червоного Хреста, Андреас Формела, заступник директора Баденського Червоного Хреста, куратор Проекту "Медикаменти для підопічних ЛОО ТЧХУ м. Львова", Норберт Штольдт, колишній ініціатор та  куратор Проекту "Медико - Соціальний Центр ЛОО ТЧХУ".

 

 

 

 

 

 

З делегацією прибули німецькі журналісти:  Тілль Майєр, фотожурналіст, волонтер Червоного Хреста Німеччини та Гендрік Стеффенс, радіожурналіст  благодійник, активіст парафіян Католицька Церква в Німеччині.

 

Тіль Майєр, німецький фотожурналіст,  редактор газети «Обермайн-Тягблят», онлайн-журналіст журналу «Шпігель», волонтер і пропагандист Червоного Хреста. Завдяки Тілю Майєру, зокрема його соціальним фоторепортажам, протягом 5 років пожертви громадян Німеччини ідуть на програму «Ліки для бідних Львова». Тіль Майєр відомий численними поїздками до Львова. Фотограф розповідає про важке життя людей похилого віку на сторінках Der Spiegel та організовує регулярну фінансову підтримку для них – близько 1500-2000 євро на місяць.

 

Зустрічав в аеропорту делегацію Валентин Мойсеєнко, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Після привітань, члени делегації відбули в готель, потім екскурсія старовинним, і вічно молодим , Львовом.

 

 

 

 

 

 

 

Ювілейні урочистості з нагоди 20-річчя Медико-Соціального Центру Львівської ОО ТЧХ України заплановані на 9 вересня. Розпочнуться вони о 12 год. На них запрошені – представники громадськості і влади міста, колеги з інших обласних організацій Червоного Хреста, підопічні МСЦ ЛОО ТЧХУ, - колишні в'язні фашистських концтаборів і гетто, репресовані сталінських Гулагів, одинокі малозабезпечені підопічні Червоного Хреста, котрі одержують медикаменти за Програмою Баденського Червоного Хреста "Медикаменти для малозабезпечених хворих Львова" з делегацією Німецького Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Завтра делегація з Німеччини зробить також візит і до міського голови Андрія Садового, де планує обговорити ряд важливих ініціатив щодо подальшої співпраці.

 

 

 

 

 

 

У межах візиту, у парку ім.І.Франка  делегація Баденського Червоного Хреста з Німеччини огляне 9 вересня майстер-клас з навчання навичкам надання першої долікарської допомоги для населення, студентської та шкільної молоді, який проведуть інструктори Червоного Хреста Львівщини. Благодійна акція буде присвячена Всесвітньому дню надання першої медичної допомоги, який відзначатиметься 10 вересня. В цьому році він проходить під гаслом «Перша допомога дітям і для дітей».

 

Нагадаємо, делегація Баденського Червоного Хреста з Німеччини у Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України перебуватиме з 8 до 11 вересня.

 

 

Довідково:

 

Про історію заснування і нинішню діяльність МСЦ Львівської ОО ТЧХУ докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2016-09-02-8353

 

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 633 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024