Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 2 » Регіональні штаби ДСНС вже зареєстрували понад 1 млн 52 тис. переселенців з Донеччини і Криму
16:23
Регіональні штаби ДСНС вже зареєстрували понад 1 млн 52 тис. переселенців з Донеччини і Криму

 

 

ПІДТРИМКА  СЛОВОМ – ВЕЛИКА  СПРАВА

 

 

       

       Регіональні штаби ДСНС вже зареєстрували

       понад 1 млн 52 тис. переселенців з Донеччини

       і  Криму

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Жителі Донецької та Луганської областей, а також з тимчасово окупованої АР Крим продовжують звертатися в Міжвідомчий координаційний штаб і регіональні штаби в областях України для отримання допомоги в переміщенні і вже зареєстровано понад 1 млн 52тис. таких громадян, повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій у вівторок.

 

 

 

 

 

 

 

"Так, з початку проведення на сході України антитерористичної операції, з тимчасово окупованої території і районів проведення АТО в інших регіонах України тимчасово розміщені 1 млн 52 тис. 999 осіб, з яких 174 тис. 716 дітей та 500 тис. 656 осіб з інвалідністю та похилого віку, в тому числі з Донецької та Луганської областей 1 млн 30 тис. 327 осіб та з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь - 22 тис. 672 особи ", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті ДСНС у вівторок вранці.

 

 

 

 

 

 

В інформації зазначається, що особлива увага приділяється питанню психологічної адаптації громадян в місцях тимчасового проживання. Психологи ДСНС постійно організовують для внутрішньо переміщених осіб семінари, сеанси психологічної підтримки.

 

 

 

 

 

 

"Загалом з початку збройного конфлікту на сході нашої держави психологи ДСНС України разом з представниками інших органів державної влади, громадських організацій надали психологічну допомогу 173 тис. 978 внутрішньо переміщеним особам, в тому числі 48 тис. 472 дітей та 29 тис. 788 особам з інвалідністю і літнім людям ", - йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

 

Також в Держслужбі відзначили, що в роботі з внутрішньо переміщеними особами беруть участь і представники Товариства Червоного Хреста України. Зокрема, 28 жовтня практикуючі психологи ДСНС спільно з Чернівецькою міською організацією Товариства Червоного Хреста України зустрілися з внутрішньо переміщеними особами зі сходу і Криму, які тепер живуть в столиці Буковини.

 

 

 

 

 

 

"Представники Товариства Червоного Хреста вручили переселенцям посуд, теплі ковдри і предмети першої необхідності. Психологи ДСНС поспілкувалися з сім'ями внутрішньо переміщених осіб, дізналися про їхні проблеми і надали консультаційну допомогу. Кожній родині рятувальники вручили інформаційні листівки, де вказані контакти, за якими переселенці можуть звертатися в разі виникнення будь-яких труднощів ", - додали у відомстві.

(Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2016-10-29-8753 ).

 

 

 

Фото – Чернівецької МО ТЧХ України

За джерелом:

http://expert.org.ua/politika/2016/regionalnye-shtaby-gschs-uzhe-zaregistrirovali-bolee-1mln-52tys-pereselencev-s

 

Переглядів: 561 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 18:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024