Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 5 » Нарада патронажних медичних сестер Червоного Хреста м. Львова з нагоди закінчення роботи у минулому місяці
19:52
Нарада патронажних медичних сестер Червоного Хреста м. Львова з нагоди закінчення роботи у минулому місяці

 

ПІДСУМКИ МІСЯЦЯ

 

 

 

Нарада патронажних медичних сестер Червоного

Хреста м. Львова з нагоди закінчення роботи

у минулому місяці

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 5 липня, у Львівській ОО ТЧХУ відбулася підсумкова нарада з нагоди підбиття підсумків роботи у червні. Провела її старша медична сестра Ірина Валько. У нараді взяли участь медичні сестри: Вікторія Дудяк (Личаківська РО м. Львова ТЧХУ), Надія Масюк (Сихівська РО м. Львова ТЧХУ), Любов Папроцька (Залізнична РО м. Львова ТЧХУ), Неоніла Леськів (Франківська РО м. Львова ТЧХУ), Марія Вовчук, (Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ), а також молодша медична сестра Ірина Барчишин з МСЦ Львівської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Кожна із медичних сестер має на обслуговуванні по 20 лежачих осіб або таких, котрі обмежені у пересуванні, і мають пенсію, меншу, ніж 2000 грн. На кожного з них заведена «Картка підопічного», куди заносять відомості про дату і час відвідування, назви ліків, зроблені процедури тощо.

 

 

 

 

 

 

 

У нараді взяли участь і виступили Валентин Мойсеєнко, голова ЛОО ТЧХУ та Ніна Добренька, директор МСЦ ЛОО ТЧХУ. Вони передали від Тілля Майєра, німецького фотожурналіста, котрий зараз перебуває у Києві, пошиту за його кошт червонохрестівську уніформу.

 

 

 

 

 

 

Перебуваючи з делегацією Баденського Червоного Хреста 11 вересня минулого року у Львові, Тілль Майєр повідомив: «Мені присудили премію у 5 тисяч євро, - похвалився він, - за матеріали, які я привожу зі Львова і публікую у німецькій пресі. Але я вважаю, що це не моя особиста нагорода, а наша спільна, бо ви, дорогі друзі, допомогли все це зібрати, побачити і зафіксувати для історії. Тож половину з цієї суми віддаю вам, але не грішми, а новими куртками медсестри - червонохрестівця, пошитими спеціально для вас. Ми у Німеччині закупили тканину, замовили для курток емблеми Червоного Хреста, і кравці взялися за шиття та оздоблення цих виробів за міжнародними стандартами».

 

(Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2016-09-11-8410 ).

 

 

 

 

 

 

 

Всі, хто отримав уніформу, дуже вдячні Тіллю Майєру за подарунок. Вдома кожен нашиє собі власноручно на неї емблему Львівської ОО ТЧХУ. Навіть одяг, в якому ходить червонохрестівець на роботу, тепер буде промовляти: "Червоний Хрест - вірний друг постраждалих, який нікого не залишає у біді!"

 

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 690 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024