Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Травень » 7 » В Львівській ОО ТЧХУ відбулася зустріч з міжнародною моніторинговою групою від МКЧХ та МФЧХ і ЧП
15:18
В Львівській ОО ТЧХУ відбулася зустріч з міжнародною моніторинговою групою від МКЧХ та МФЧХ і ЧП

МОНІТОРИНГ – ПЕРШИЙ КРОК ДО ПОЛІПШЕННЯ РОБОТИ

 

 

 

 

 

 

 В Львівській ОО ТЧХУ відбулася зустріч з учасниками  міжнародної моніторингової

 групи, яка з квітня вивчає побутові умови проживання вимушено переміщених осіб.

 

 

 

У групу, надіслану МКЧХ та МФЧХ і ЧП, ввійшли представники: Австрійського, Англійського, Данського, Норвезького, Німецького та ін. національних організацій Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Кожен з учасників моніторингу відзвітував Уляні Стельмах, голові ЛОО ТЧХУ, про результати свого дослідження, яке склалося на даний час з організацією побуту вимушено переселених осіб у Львові. Поки що звіт, зроблений закордонними червонохрестівцями, написаний на англійській мові. Його перекладуть на українську мову, зведуть у таблицю і приступлять до узагальнення потреб ВПО. Після закінчення місії цієї міжнародної групи, вже інша група приїде з-за кордону у Львів, і приступить до реалізації того, що напрацювали їх колеги.    

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що міжнародна практика роботи Червоного Хреста у гарячих точках планети свідчить: впорядкувати надання гуманітарної допомоги можливо тільки проведенням оперативного моніторингу, щоб зафіксувати кількість локацій і чисельність розміщених у них ВПО. Тільки тоді всі, хто знайшов притулок у Львові, отримають той необхідний мінімум побутових речей і продуктів харчування, який потрібний для їх більш-менш комфортного проживання у тимчасових притулках.

 

У квітні такий моніторинг був проведений у Галицькому і Шевченківському районах. Про це повідомлялося на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ

(Див. - https://www.facebook.com/Шевченківська-районна-організація-Товариства-Червоного-Хреста-м-Львова 100419975493608/photos/pcb.320827303452873/320826233452980).

 

У травні моніторингова бригада побувала у Личаківському районі м. Львова. Про один з таких моніторингів, проведений  у Львівському фаховому коледжі будівництва, архітектури і дизайну, підготовлено і розміщено репортаж. (Див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2022-05-06-23636).

 

Репортажі  ж інших локацій Личаківського району, а їх ще є 5, знаходяться у роботі і будуть розміщені у майбутніх випусках нових. На наступному тижні такі моніторингові заходи заплановано провести у Сихівському районі м. Львова.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес - служба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 337 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 06:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024