Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 16 » Тілль Майєр, фотожурналіст з Німецького Червоного Хреста, - знову у гостях у Львівській ОО ТЧХУ
18:07
Тілль Майєр, фотожурналіст з Німецького Червоного Хреста, - знову у гостях у Львівській ОО ТЧХУ

 

ДРУЖБА, ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ

 

 

 

 

 

 

З 16 до 18 листопада  у Львівській ОО ТЧХУ пернебуватиме німецький фотожурналіст Тілль Маєр,

котрий працює волонтером у Червоному Хресті м. Ліхтенфельца, є членом Президії цього Товариства.

 

 

Тілль Маєр, як делегат Червоного Хреста, багато років описує, фотографує і знімає для кіно страждання людей по всьому світу. У себе на Батьківщині він організував акцію читачів «Допомагати іншим приносить задоволення», яка разом з Червоним Хрестом та ін. благодійними організаціями підтримує знедолених.

 

Вперше Тілль Маєр був делегований Німецьким Червоним Хрестом до Львова в 1997році, відвідав обласну організацію ТЧХУ та видав книгу «Червоний трикутник – важке життя» про підопічних медико-соціального центру ЛОО ТЧХ – колишніх в'язнів фашистських концтаборів.

 

Зібрані кошти в Німеччині за презентацію книги та фотовиставки були перераховані на рахунок Баденського Червоного Хреста, з яким співпрацює ЛОО ТЧХУ багато років, та надіслані обласній організації для підтримки діяльності медико-соціального центру Червоного Хреста у м. Львові.

 

Про цей, та інші акти милосердя Тілля, можна прочитати на нашому сайті.

(Див. -  http://lviv-redcross.at.ua/news/2011-09-07-8 ).

 

Тілль Маєр постійно готує публікації в газетах та журналах Німеччини про бідність в Україні та безпосередньо про її знедолених людей, котрих мав змогу відвідати по домівках, яких обслуговує патронажна служба ЧХ, кошти на утримання якої надходять з Баденського Червоного Хреста.

 

Минулого року він зняв з кіногрупою з Німеччини короткометражний документальний фільм «Зима у Львові», з яким проїхав багато міст у Німеччині, побував на кінофестивалі у Сараєво, провів його презентацію 12 жовтня 2017 р. також й у Львові, на якій побували героїні стрічки і працівники НК ТЧХУ та ЛОО ТЧХУ.

(Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-10-12-11502 ).

 

Тілль Маєр продовжує свою благодійну діяльність, відвідує самотніх людей, яких обслуговує патронажна служба Червоного Хреста вдома, пересвідчується в правильності розподілу та чесності наших працівників.

 

«Добросовісне, милосердне відношення патронажних медсестер до своїх підопічних – вражає», - поділився своїми висновками німецький фотокореспондент після того, як ближче познайомився з нашою роботою.

 

Тілль Маєр, прибувши сьогодні до Львова, сказав, що так багато разів в одне і те ж місто, як фотожурналіст, він ще ніколи не повертався. Йому подобається робота Львівської ОО ТЧХ України, бо знайшов тут добрих партнерів зі справ милосердя, і пообіцяв, що буде і надалі допомагати всім, чим тільки зможе.

 

Публікуючи свої матеріали у різних ЗМІ Німеччини, він надіється, що будуть нові пожертви для підтримки проектів Червоного Хреста Львівщини, які скеровуватимуться для поліпшення життя незаможних людей, наших постійних підопічних.

 

На знімку: (зліва направо) Ніна Добренька, директор МСЦ ЛОО ТЧХУ, перекладач з німецької Оля Галема, Ірина Валько, тренер з першої допомоги ЛОО ТЧХУ , німецький фотожурналіст Тілль Майєр, голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко.

 

 

Фото - автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 



 

Переглядів: 403 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 23:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024