Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Червень » 1 » 1 червня – Міжнародний День захисту дітей: Червоний Хрест – гість родинного дому «Покрова» отців-салезіян у Львові
12:38
1 червня – Міжнародний День захисту дітей: Червоний Хрест – гість родинного дому «Покрова» отців-салезіян у Львові

АБИ  СВЯТО  БУЛО  ВЕСЕЛІШИМ



 

Львівська обласна організація Товариства  Червоного Хреста України, як ми уже повідомляли, у числі спонсорів святкових заходів у Львові, присвячених Міжнародному Дню захисту дітей – 1 червня. Його працівники постаралися, щоб до цієї події було придбано 100 кг печива «Рошен» та інших солодощів на загальну суму 59 тисяч грн. Цей «солодкий  дарунок» розподілено між всіма міськими та районними організаціями Товариства Червоного Хреста Львівщини.

 







Отримали від ЛОО ТЧХ 31 травня, згідно розподілу  такі солодощі і червонохрестівці Личаківського району м. Львова на загальну суму 667,70 грн, і в цей же день проведено зустріч з вихованцями родинного дому «Покрова» при церкві св. Покрови, який очолює о. Михайло Чабан, СДБ.  Дітям передано солодощів 4 ящики на загальну суму 267 грн 08 коп.

Акція милосердя до Міжнародного Дня захисту дітей - триває. Адже «Веселі канікули» треба зробити солодшими і в інших потребуючих дитячих установах. Розповідь про родинний дім «Покрова» - на сторінці: http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-05-05-577#


Нижче - фоторепортаж з цієї події: 

Вантажники у Червоному Хресті за штатом - не числяться. Тож самим працівникам апарату доводиться, як потрібно, виконувати їх функції. Так було і 31 травня, у день розподілу солодощів.  




На знімку: (зліва на право) Ірина Апостолюк - голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова, Ірина Валько - старша медсестра ЛОО ТЧХ, Стефанія Возна - касир ЛОО ТЧХ, Олена Белякова - головний бухгалтер ЛОО ТЧХ.




На знімку: солодкий вантаж завантажено, можна рушати




На знімку: головний бухгалтер ЛОО ТЧХУ Олена Белякова задоволена - відвантажено солодощі ще на один район.




На знімку: родинний дім "Покпрова" живе своїм життям...




На знімку: діти зацікавилися, а хто цього разу до них завітав?




На знімку: нарешті цукорки вручено, і діти можуть продовжувати свої гаївки...Адже 31 травня - іх завершення.


  


На знімку: у теплій атмосфері батьківської турботи зростають вихованці родиного дому "Покрова".




На знімку: о. Михайло Чабан, СДБ - і батько, і духівник, і наставник, і друг великої родини...Доки діти завершують гаївки, він у роздумах: завтра, 1 червня, дитяча Проща, тож кожній дитині потрібно приготувати канапки, роздати солодощі, соки, щоб повести їх у дорогу пізнання. А попереду - канікули. Чимало турбот з організації відпочинку вихованців на березі Азовського моря. Потрібні кошти. А це пошук - спонсорів, меценатів, людей з добрим серцем.

 Хто хоче допомогти, просимо зголошуватися на Головний сайт отців-салезіян:  http://www.sdbua.net/index.php/ua/salesiany/salesiany-shidnogo-obryadu 


Фото – Ірини Демків, Ольги Журкіної

Прес - служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 1356 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 170
Гостей: 170
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024