Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 18 » У первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: Військово-медичний клінічний центр Західного регіону
15:24
У первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: Військово-медичний клінічний центр Західного регіону

ЗА ЗАКОНАМИ  МУЖНОСТІ І МИЛОСЕРДЯ


Міжнародне гуманітарне право залишатиметься абстракцією

до тих пір, доки не переступиш поріг первинного осередку

Товариства Червоного Хреста у Військово - медичному клінічному

центрі Західного регіону у Львові. Очолює цей осередок медик,

а водночас і військова особа, старшина військової служби

за контрактом, головна медична сестра Леся 

Степанівна Шеремета (на знімку).






В осередку налічується 200 членів - лікарів, медичних сестер, фельдшерів, молодших медичних сестер. Вони самовіддано працюють над завданнями, які стоять перед Червоним Хрестом. Леся Степанівна зазначає: «Кожний пацієнт, котрий звертається у наш лікувально-профілактичний заклад, сподівається не лише на своєчасну  висопрофесійну медичну допомогу, а й на чуйне, уважне ставлення до себе медичних працівників, на їх чесність,  порядність, терпеливість, безкорисливість. Професіоналізм і сердечна доброта медиків сприяє швидкому одужанню пацієнтів. Незмінним є відоме,  мабуть,  всім  твердження: "Ставтеся до ближнього так, як би ви хотіли, щоб ставилися до вас."

Колектив Центру радо приймає участь у заходах Червоного Хреста. Їм ніколи по кілька разів не треба нагадувати про те, щоб придбали марки Товариства «Членський внесок», а якщо потрібно - стали донорами.

 


На знімку: (зліва направо) лікар-статистик медичної частини Людмила Анатоліївна Іванченко, головна медична сестра Леся Степанівна Шеремета, старша медична сестра шкіряно-венерологічного відділення Ольга Іванівна Гривнак. 



Не всі учасники збройних конфліктів охочі дотримуватися прийнятих правил ведення військових операцій. Тож для них розроблено і затверджено  Римський cтатут Міжнародного кримінального суду. Вже котрий рік працює у Гаазі міжнародний військовий трибунал, у справедливості і суворості якого змогли переконатися генерали армій Балканських країн.



Миротворці з України, відстоюючи принципи гуманізму і людяності, мають тепер багатий досвід застосування на практиці основних принципів міжнародного гуманітарного права. 

 


Торік св. Миколай передав гостинці вихованцям  дитячого будинку Святого Онуфрія, що у селі Лаврів Старосамбірського району на Львівщині. У нелегкій професії військових медиків злилися воєдино мужність воїна і милосердя медика.

Побажаймо ж їм нових успіхів і здобутків, як у зміцненні обороноздатності нашої держави, так і у ділах милосердя, без яких військовим медикам не обійтися, як і їх цивільим колегам..


Довідка:

Сьогодні Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є високоспеціалізованим багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, призначеним для забезпечення чіткої системи організаційних, лікувально-профілактичних, реабілітаційних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, збереження та зміцнення здоров’я військовослужбовців, підвищення якості та ефективності медичної допомоги. Одночасно Центр є органом управління медичними частинами і установами, а також медичними службами військових частин у визначеній зоні територіальної відповідальності.
 


Детальніше про ВМКЦ Західного регіону - http://www.vmkczr.lviv.ua/index.php/home/pro-nas-v-interneti-ta-drukovanikh-zmi/17-pro-nas-v-interneti-1

 Відеосюжет - http://www.youtube.com/watch?v=Y9iSfhXkhtM



 Фото - Ірини Дзіклевич

 

 Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 1519 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 44
Гостей: 44
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024